През лятото Локомотив Пловдив се подсили с доста нови футболисти.

...
През лятото Локомотив Пловдив се подсили с доста нови футболисти.
Коментари Харесай

Бразилци на Локо Пд: Ще постигнем големи неща

През лятото Локомотив Пловдив се укрепи с много нови футболисти. В отбора дойдоха и четирима бразилци, като двама от тях приказваха пред медия в родината си за престоя досега на " Лаута ". Става дума за Луан и Евандро. Първият изигра 5 мача досега за " смърфовете ", а до неотдавна лекуваше травма. Евандро има 7 дуела, като сега се възвръща от контузия. 

" Когато колективът е мощен, за характерностите в него става елементарно. Благодаря на Бог, че се приспособих бързо към Локомотив и шампионата, макар че за първи път съм в България. Стремя се да демонстрирам всичко, което треньорът изисква от мен. Надявам се да реализираме огромни неща с клуба. Вярвам, че мога ", съобщи 26-годишният Луан пред lance.com.br. Защитникът пристигна в Пловдив от Адмира Вакер. 

Лекарският щаб на " черно-белите " прави всичко допустимо, с цел да вдигне Евандро за гостуването на Левски в събота. Днес и на следващия ден му предстоят фитнес проби. Бразилецът има престой в Удинезе, а в родината си е бил част от Флуминензе, Сао Пауло и Наутико. 

" Треньорският ни щаб е доста първокласен. Бях доста добре посрещнат в Локомотив. Радвам се, че мога да оказа помощ на подобен тим. Съставът ни е единен. Точно по тази причина имаме огромни шансове да се борим за челните места, за какво не и за купата. Вярвам, че ще успеем да реализираме задачите си ", сподели Евандро. 

Другите двама бразилци, които пристигнаха през лятото на " Лаута " са Матеус и Джовани. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР