През колко провала трябва да преминеш, за да стигнеш до

...
През колко провала трябва да преминеш, за да стигнеш до
Коментари Харесай

Грозната страна на предприемачеството разкрива в дебютната си книга Пламен Попов

През какъв брой неуспеха би трябвало да преминеш, с цел да стигнеш до триумфа, по какъв начин волята и характера ти оказват помощ да преодолееш наркотичната взаимозависимост, а по-късно се трансформират във пиедестал на предприемаческите полезности, разкрива създателят в " Предприемачът ".
Личният житейски път на Пламен П. Попов го води през редица тествания, които го изправят пред безапелационното решение да се осъществя като сполучлив предриемач. Родом от Бургас, създателят губи татко си на 11 години, на 15 попада в клопката на опиатите, а на 25 подписва първата си договорка за един милион. В " Предприемачът " той разказва детайлно опита си, като по едно и също време с това дава скъпи упътвания и формули за триумф. Авторът изповядва убеждението, че всеки може да се трансформира в предриемач, като ръководи живота и бизнеса си точно, определяйки задачите си и фокусирайки се върху тях с отдаденост, пристрастеност, неизменност, дисциплинираност и непримиримост. Тясната му компетентност е създаване на бизнес с нулев стартов запас, посредством привличане на сътрудници.
Попов споделя за неуспехите и банкрутите, свои и на свои сътрудници и клиенти, откровено и почтено. Прави го, тъй като върху тях той построява сполучливия си бизнес, огромната акция " Аз разсънвам България ", Университет за личностно развиване и предприемачество и поредност от бизнес образования и курсове за личностно развиване.
Книгата изобилства от образци за провалени животи на неуверени хора, с които Попов работи, с цел да ги трансформира в сполучливи модели за подражателство. Такава е историята на Ник Чакъров, който минава през поредност от образования и съвещания с Пламен и бизнес колегата му Ясар Маркос. Вследствие на това, от момче, което губи работата си, дългогодишната си другарка и дома си, Ник се трансформира в един от най-успешните онлайн бизнесмени в България за своята сфера. Всичко това се случва с помощта на две съществени неща, разказани детайлно в книгата " Предприемачът ", информацията, която получаваме и методът, по който я използваме.
За повече от петнадесет години Попов е образувал и управлявал над двадесет екипа. " Само в два случая " – написа той – " съм видял по какъв начин машината работи съвършено. Единият образец е от далечната 2004 година, когато започнах своята активност в строителството и събрах първата си бригада с моя сътрудник. Другият случай е работата ми с Ясар, изключително откакто стартирахме и работехме единствено двамата. "
" Хората не желаят някой да ги учи, по какъв начин да живеят, те желаят някой да им покаже. Точно това вършим ние, демонстрираме и посредством образец. Много е " сантиментално " да слушаш за провали. Докато не осъзнаеш, че този, който ти ги споделя, ги е претърпял преди този момент " – споделя създателя на страниците на " Предприемачът ", като поддържа тезата си със стотици образци от практиката си, като преподавател и съветник. Дори тези, които му основават врагове и метода за справяне с тях, Пламен разказва, с цел да бъде допустимо най-изчерпателен в този сърдечен роман, който трансформира в справочник.
В дебютната книга на създателя участва и най-голямата му пристрастеност – " Аз разсънвам България ". Идеята за стартирането на най-мащабната и безвъзмездна информационно-образователна стратегия за личностно развиване и предприемачество провеждана в България " Аз разсънвам България " се ражда при едно от пътуванията на създателя до Бобов дол. Отчаянието и рецесията на хората останали без работа там, както и желанието им да учат, да се развиват и да потърсят нови благоприятни условия, го предизвикат да сътвори огромната просветителна акция, чиято съществена цел е да преодолее ограничавания достъп до извънредно скъпа информация. Информация, която може да промени живота на хората в цялата страна. Вдъхновени от иновативността и ентусиазма на Пламен, голям брой институции, бизнес организации и Министерството на труда и обществената грижа в лицето на доктор Султанка Петрова застават зад идеята. " Аз разсънвам България " започва в края на предходната година със събитие на повърхност от 10 дка. в центъра на столицата, 15 000 гости, над 15 лектори, два концерта на сцена 80 кв. м., както и голям брой изложители на разнообразни артикули и услуги.
Във втория стадий, през 2018-а акцията продължава с над 300 безвъзмездни информационно-образователни лекции във всички 28 регионални градове на България.
" Тази книга е предизвикателство. Това е моят опит да предам какво съм научил от наблюденията ми над мои бизнес сътрудници и съперници, както и от мои дейности, когато съм стартирал разнообразни бизнес планове – към този момент повече от 15 години в България. Включил съм и обстоятелства, които не са били известни до момента, даже и на огромна част от моето обграждане " – акцентира Попов в увода към книгата си.
" Никога не е било значимо, какъв брой пъти ще падна или какво ще кажат хората за мен, а какъв брой пъти ще стана и какво мисля аз за себе си " – подчертава създателя. И разказва срещите си с всички сътрудници, които са му помагали по пътя на персоналното му и професионално израстване. Сред тях, като най-ценни открива един от водещите преподаватели в НАТФИЗ - проф. Атанас Атанасов, Столична Община, Георги Първанов, изпълнителен шеф на CTeam, огромна група от компании предлагаща решения в областта на човешките запаси в България и чужбина, проф. доктор Станислав Семерджиев, Създател на специалността " Драматургия ", изпълнителен шеф на Световната организация на филмовите и телевизионни висши учебни заведения (CILECT) Франция и доста други.
Има ли упоритости Пламен П. Попов да се развива в политиката, кое е най-голямото предизвикателство пред един бизнесмен, за какво неуспехът е преподавател и какъв брой сложен е пътя пред теб, щом имаш смелостта да минеш по жарава? Отговорът на тези и още доста въпроси Пламен дава в " Предприемачът "!
Книгата " Предприемачът " ще бъде показана в София на 3.05, а преди този момент в Пловдив/02.04, Стара Загора/03.04, Ямбол/04.04, Сливен/05.04, Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04
За създателя:
Пламен П. Попов е бизнесмен, предприемач, занаятчия в продажбите, съосновател на Университет за личностно развиване и предприемачество и " Аз разсънвам България " – национална акция за обществено предприемачество. Национална информационно-образователна акция " Аз разсънвам България " е най-големият обществен план, обвързван с личностното развиване и предприемачеството, с извършени над триста безвъзмездни събития в страната. В нея са включени голям брой лектори от разнообразни сфери, в които те се развиват сполучливо на процедура. Това не е акция на теорията, а шерване на на практика опит от кухнята. Онлайн търговия, маркетинг, копирайтинг, графичен дизайн, пускане на онлайн бизнес, основаване на уеб страница, мотивация, връзка, финансова просветеност, презентационни умения - това са тематиките, застъпени в акцията. Целта ѝ е да увеличи стандарта на живот на нашето общество, посредством силата на знанията и уменията на всеки един от нас. Пламен П. Попов е основател на системата за бизнес развиване и продажби " МasterSell ".


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Книги  Излезе Излезе " Последният страж на Елис Айлънд " - притежател на Европейската премия за литература за 2015 година  " Девствената продажница " - толкоз същинска, колкото и самият Николай Волев  Освен това танцувам! Освен това танцувам!  Преиздадоха за следващ път Преиздадоха за следващ път " Ние бранихме тебе, София " на генерал-майор Стоян Стоянов  " Безумно щастливи " - смешна книга за ужасни неща Интервю Още Кметът на Банско: Изпълнили сме приходната част на бюджета с 99%
Извън тематиката с концесията на ски зоната в Банско, Общия устр...
Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа уп Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Важен акционер в ЧЕЗ събира поддръжка сре...
Михал Шнобр, един от най-влиятелните миноритарни акционери в ЧЕЗ, се разгласи твърдо срещу продажбата на българския бизнес на компанията...
Деца бягат от у дома и крадат, родители зат... Предизвикват деца да творят на тематика " Вълше... Пускат образования за безработни с увреждания... Правителството отдръпва Истанбулската конве... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 7 март
Овен През този ден не правете взаимни отстъпки с бизнес сътрудниците си. Не забравяйте, че общите старания ще допринесат и за вашите изгоди. Те...
Главата на съветската черква назидателно се к... Новото оръжие на Путин е предизвикало странни... Руски боен аероплан се разруши в Сирия Турското разузнаване изложи радиостанция з... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Симеонов похвали Борисов за ЧЕЗ, изкара...
Вицепремиерът Валери Симеонов похвали министър-председателя Бойко Борисов за решението държавното присъединяване в договорката с ЧЕЗ да бъде 34%....
Прокуратурата: Д-р Димитров е изстрелял ця... Парламентът отряза Българска социалистическа партия за референдум за Ис... Върбакова се хвали от Чехия: Парите за ЧЕЗ... Протестът на Българска социалистическа партия против Борисов - с крясъци...  www.expert.bg  Иде комерсиална война: Европейски Съюз разкри по какъв начин мисли да отвърне на Съединени американски щати Иде комерсиална война: Европейски Съюз разкри по какъв начин мисли...  Депутатите отхвърлиха ветото върху закона на Пеевски за КТБ Депутатите отхвърлиха ветото върху закон...  Ангелкова откри българския щанд на най-значимия туристически конгрес Ангелкова откри българския щанд на най-з...  Намаляват жалбите за телекомуникационни артикули и услуги Намаляват жалбите за телекомуникационни...  www.iwoman.bg  Анелия издаде дали щерка й има корекции (снимки) Анелия издаде дали щерка й има корекции...  Часът на Земята - послания и дейности за по-добро бъдеще Часът на Земята - послания и дейности за...  Влюби се в някой, който се кара да се чувстваш сигурна Влюби се в някой, който се кара да се чу...  Каква другарка си съгласно сезона, в който си родена Каква другарка си съгласно сезона, в койт...  http://www.sportlive.bg  След серията гафове: БФС одобри оставката на шефа на съдиите След серията гафове: БФС одобри оставката...  Обявиха легионерите ни, извикани за мартенските контроли Обявиха легионерите ни, извикани за март...  Аутопсията разкри какво е умъртвило Давиде Астори Аутопсията разкри какво е умъртвило Давиде А...  ЦСКА даде обещание да накаже Чорбаджийски, изиска от Дисципа еднакъв критерий с Лудогорец ЦСКА даде обещание да накаже Чорбаджийски, поиск... Интервю Още Кметът на Банско: Изпълнили сме приходната част на бюджета с 99%
Извън тематиката с концесията на ски зоната в Банско, Общия устр...
Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа уп Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Нови Най-четени Най-коментирани Европейски Съюз удря фъстъченото масло и бърбъна с мита в отговор на Съединени американски щати... 22 0 Първият хомосексуален брак в Австралия завърши трагично... 50 0 Грозната страна на предприемачеството разкрива в дебютната си книга Пл... 54 0 Шефът на съдиите подаде оставка, Михайлов я одобри... 61 0

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР