През изминалото денонощие на териториятана ОДМВР Пловдив са започнати 4

...
През изминалото денонощие на териториятана ОДМВР Пловдив са започнати 4
Коментари Харесай

4-има водачи, шофирали след употреба на алкохол и наркотични вещества, в Пловдивско

През миналото денонощие на териториятана ОДМВР Пловдив са стартирани 4 бързи производства за закононарушения, свързани с шофиране на МПС под влияние на наркотични субстанции и след приложимост на алкохол.

На 31 май към 23,20ч на улица «Независимост» в село Брестник, чиновници на Първо районно управление (на МВР) спрели лидер на лек автомобил «Деу». Автомобилът бил ръководен от 46 годишен локален гражданин, чийто тест за приложимост на алкохол отчел 2,96 промила. Мъжът е арестуван в ареста за период до 24ч. по ЗМВР, а по случая е стартирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по чл.343Б, ал.1 от Наказателен кодекс.

Мъртво пийнал мъж катастрофира колата си във Великотърновско

36 годишен мъж от село Милево е открит от проверяващ екип на районно управление (на МВР) Асеновград да кара след приложимост на 2,09 промила алкохол. Нарушението е записано на 31 май в 15,30 ч на териториятана село Болярци, където чиновниците на районното ръководство спрели за инспекция товарен автомобил «Мерцедес». Извършителят на закононарушението е арестуван в ареста, а материалите са докладвани на прокуратурата.

На 31 май в 10 часа на улица «Първа» в село Кърнаре, чиновници на районно управление (на МВР) Карлово направили инспекция на лек автомобил. В хода и било открито, че лидерът на «Фолксваген голф» е саднал зад кормилото след приложимост на 1,25 промила алкохол. Извършителят на закононарушението е 30 годишен от село Розино.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР