През изминалото денонощие на територията на областта са станали следните

...
През изминалото денонощие на територията на областта са станали следните
Коментари Харесай

Катастрофи в Пиринско: Шофьор от Петрич блъсна на заден ход 2 деца, в Гоце Делчев кола събори велосипедист и още

През миналото денонощие на територията на региона са станали следните ПТП:
На 06. 07. 2023 година към 15:00 часа на ул. „ Христо Ботев “ в гр. Разлог, лек автомобил „ Пежо “ с 26-годишен лидер от гр. Самоков, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е блъснал в задната част на завиващ товарен автомобил „ Мерцедес “ с 47-годишен лидер от гр. Разлог. С фрактура на дясното коляно и дясното бедро е потърпевш 47-годишен пасажер в лекия автомобил „ Пежо “. На водачите са направени проби с техническо средство за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 06. 07. 2023 година към 18:15 часа на самостоятелен паркинг зад дом на ул. „ Папулъо “ в гр. Петрич, лек автомобил „ БМВ “ с 42-годишна лидерка от с. Първомай, движейки се на заден ход е блъснал леко 3-годишно момче и 2-годишно момиче. Децата не са потърпевши. На лидерката на автомобила са направени проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни.

На 06. 07. 2023 година към 18:30 часа на ул. „ Дунав “ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „ Опел Астра “ с 64-годишен лидер от гр. Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснал 12-годишен велосипедист от гр. София, който е пресичал пътното платно. Момчето е потърпевшо с травма на гръдния панер и охлузвания на главата и след осъществен медицински обзор е освободено за домашно лекуване. На лидерът на лекия автомобил е направена проба с техническо средство за приложимост на алкохол, която е негативна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР