През изминалия уикенд във Флорида бе по-горещо от обичайното, защото

...
През изминалия уикенд във Флорида бе по-горещо от обичайното, защото
Коментари Харесай

Том Круз може всичко - дори да сменя гуми на болид от F1

През миналия уикенд във Флорида бе по-горещо от нормалното, тъй като се организира Гран при на Маями. И както обикновено по трибуните бе тъкмо толкоз забавно, колкото и на пистата.
 Гран при на Маями събра Джеф Безос и Илон Мъск на едно място
Какво събра Джеф Безос и Илон Мъск на едно място

Страстта към високите скорости

Просто тъй като всекидневно редица известни персони не пропущат да следят онлайн съревнование от F1. Илон Мъск, Джеф Безос, Майкъл Джордан, Роджър Федерер, Серина Уилямс и още куп звезди гледаха по какъв начин Макс Верстапен печели Гран при на Маями.

Сред присъстващите бе и Том Круз, който се очакваше да бъде в Лондон за коронацията на крал Чарлз. Вместо това артистът реши да изпрати особено записано видео приветствие за новия крал на Англия, а физически да бъде в Маями.

Там той се е забавлявал много, тъй като бе сниман в компанията на Шакира, само че по-интересното бе, че се опита да бъде част от екшъна във F1. Оборудван със специфични слушалки и ръкавици Том Круз участваше в промяната на една от гумите на болид на Mercedes.

От видеото, публикувано в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Круз е много сюрпризиран от скоростта и лекотата, с която се случва целия развой.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР