През изминалия уикенд, едва на 57-годишна възраст, си е отишъл

...
През изминалия уикенд, едва на 57-годишна възраст, си е отишъл
Коментари Харесай

Партньорът на Сандра Бълок, Брайън Рандъл, почина на 57-годишна възраст

През миналия уикенд, едвам на 57-годишна възраст, си е отишъл Брайън Рандъл, дългогодишният сътрудник на Сандра Бълок. Това са научили през вчерашния ден, 7 август, от People, от изказване на фамилията на умрелия.

" С огромна горест споделяме, че на 5 август Брайън Рандъл умря спокойно след тригодишна борба с амиотрофична латерална склероза (ALS). Брайън рано избра да резервира борбата си със болестта в загадка и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко допустимо, с цел да уважим молбата му. "

В изказването са изказани и благодарности към неуморните лекари и медицински сестри, които постоянно са жертвали от времето си със своите фамилии, с цел да бъдат дружно с Брайън Рандъл и неговите близки.

" В момента молим за усамотение в скръбта ни и да се примирим с невъзможността да се сбогуваме с Брайън ", приключва изказването.

За първи път 59-годишната Сандра Бълок среща Брайън Рандъл през 2015 година, когато той е нает като фотограф на рождения ден на сина ѝ Луис. Двамата афишират обществено връзката си по-късно същата година и даже участват дружно на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Пред Red Table Talk през 2021 г. Сандра Бълок признава, че Брайън Рандъл е любовта на живота ѝ. Въпреки това обаче те по този начин и не се женят. Актрисата обаче е безапелационна, че няма потребност от документ, с цел да бъда предан сътрудник. За половинката си тя споделя още, че е страховит образец за децата ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР