През изминалия месец май, Rolls-Royce показа най-скъпата нова кола в

...
През изминалия месец май, Rolls-Royce показа най-скъпата нова кола в
Коментари Харесай

Втората най-скъпа нова кола в света ще бъде показана през месец май

През миналия месец май, Rolls-Royce сподели най-скъпата нова кола в света в лицето на Boat Tail. Кабриолета, който е основан на лимузината Phantom е със специфичен наследник цвят, разполага с ледник за пенливо вино Armand de Brignac в багажника, както и скъпи порцеланови и платинени съдове и сгъваеми столове и чадър. За притежатели на струващото 28 милиона $ возило се считат рапърът Джей Зи и неговата половинка Бионсе, само че никой от тях не удостовери дали това е правилно.
`Втората

Бърза отпратка към идния месец май ще ни направи очевидци на втората най-скъпа нова кола, откакто от Rolls-Royce оповестиха, че ще показват втората от общо три коли от серията Boat Tail, по време на особено събитие в Италия, започващо на 20 май.
`Втората

Все още няма информация за това какво да чакаме от втората кола, само че съдейки по ръчната направа и осъществяването на всички стремежи на клиента, тя надали ще има доста прилики с предходния модел. През идната година ще бъде направена и третата кола, само че тя най-вероятно няма да бъде показана обществено, заради желанието на клиента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР