През изминалия месец европейските власти приеха закон, който задължава всички

...
През изминалия месец европейските власти приеха закон, който задължава всички
Коментари Харесай

iPhone 15 ще се предлага с USB Type-C порт

През миналия месец европейските управляващи одобриха закон, който задължава всички производители на смарт телефони да оборудват устройствата си с USB Type-C порт за зареждане и транспорт на данни. В това число влизат и устройствата на Apple, които се оферират на европейския пазар.
`iPhone

В интернет пространството от години се носят клюки, че американската компания обмисля сходна стъпка, както и това, че тя ще се откаже напълно от портовете и ще премине към безжично зареждане за новите си модели. И до момента в който втората опция към момента не наподобява доста известна, то към този момент няколко известни анализатора разкриха, че Apple ще заложи на първия вид още през идната година.

Според информация от снабдители и доближени до Apple, iPhone 15, който ще бъде показан през втората половина на 2023 година ще бъде оборудван точно с USB Type-C порт. Освен това, информацията сочи, че дружно с него Apple ще промени и доста от аксесоарите си, изоставяйки съвсем изцяло другите портове, които сме виждали през годините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР