През изминалите няколко години животът на Радина Червенова бе осеян

...
През изминалите няколко години животът на Радина Червенова бе осеян
Коментари Харесай

10 неща, които не знаете за Радина Червенова

През миналите няколко години животът на Радина Червенова бе посипан с много персонални драми.

За благополучие съумя да постави завършек на тежката борба с рака на гърдата. Появи се обаче различен преломен миг в живота й – раздялата с дългогодишния й сътрудник Коко Каменаров, до която се стигна поради изневярата му.

 

Към днешна дата обаче съпрузите още веднъж са дружно и са по-щастливи от всеки път.

Връзката им мина през доста тествания, само че въпреки всичко устоя във времето. Новинарката елементарни на погрешния си мъж и с взаимни старания съумяха да възродят брака си. В момента журналистката не е на екран, откакто през есента Би Ти Ви смъкна рубриката й в предаването „ Преди обед ” с аргумента, че била „ прекомерно стара ”, само че приготвя дебютната си книга.

 

В идващите редове ще ви разкрием няколко неподозирани обстоятелството за емблемата на Българска национална телевизия Радина Червенова:

 

Факт №1

Още пази перуката, която носи след химиотерапията

След хирургичното изрязване на злокачественото образувание в гърдата на Радина Червенова, следва химиотерапия, поради която косата й окапва. Тогава поставя перука, с цел да запази самочувствието си. Пази я до ден сегашен и не има намерение да я изхвърля. Дори когато същинските й кичури стартират да израстват още веднъж, Червенова не посмява да махне непознатата коса незабавно.

„ Когато сложих перуката за първи път, се погледнах в огледалото и си споделих: „ Какво пък - не е чак толкоз зле! Има и по-лошо ", споделяла е звездата, която и за момент не е губила куража си.

 

Факт №2

Бяга в Швейцария след краха на брака си

По време на рецесията в брака си Радина Червенова взима решението да бъде известно време сама и да проучва обстановката на мира. Заминава за Швейцария, където живее с огромната дъщеря Десислава. Наследницата на звездата приключва академия по театрален грим в Цюрих и в този момент провежда фотоси за списания там. Радина избира да остане в Швейцария при щерка си, до момента в който се бори с компликациите, тъй като там никой не я познава. Държавата доста й подхожда – дефинира я като „ красиво място с усмихнати хора “. Там за първи път смъква перуката си и усеща полъха напразно – къс миг на благополучие, който в никакъв случай няма да не помни.

 

Факт №3

Мечтае да стане актриса

В младежките си години Радина мечтае да стане актриса. Кандидатства в НАТФИЗ, само че не я одобряват. Тя е толкова разочарована, че се затваря и три дни не излиза от вкъщи си. Щастието обаче й се усмихва, когато се явява на конкурс за представители на Българска национална телевизия. Тогава близо 2000 души се борят за тази служба. Е, не получава незабавно титулярно място, само че Хачо Бояджиев я харесва и тя остава да работи в малкия екран.

 

Факт №4

Започва кариерата си в детска редакция в Българска национална телевизия

Професионалният път на Червенова стартира в Българска национална телевизия, където в началото оказва помощ в детска редакция. По-късно става едно от емблематичните лица на централната новинарска емисия „ По света и у нас “. Там среща и втория си брачен партньор Константин Каменаров, който се оказва любовта на живота й. Когато Коко е определен за началник на Българска национална телевизия, тя взема решение, че е по-добре за нея да напусне националната телевизия. Последната емисия, която води на „ Сан Стефано ”, е на 3 юни 2018 година По-късно идва и предложение за работа от БИ Ти Ви, само че с днешна дата не е част от програмата й.

 

Факт №5

Свири на цигулка и е написала разказ

Освен че мечтае да стане актриса, звездата свири сносно и на цигулка, даже се гласи да се запише в Музикалното учебно заведение. Днес малко съжалява, че не е траяла с уроците и признава, че цигулката към момента е огромна нейна пристрастеност.

Червенова се занимава и с писане. През 2020 година приключва разказ, който още не е видял бял свят. Работното му заглавие е „ Сън " и тя се надява, че скоро ще бъде публикуван.

 

Факт №6

Плакала е след ефир

Водещите би трябвало да са неутрални, съобщавайки новините, само че и те са хора като всички нас. Когато се случва нещастието в дискотека „ Индиго ", точно Радина би трябвало да прочете текста за гибелта на децата. В същия миг тя знае, че нейната щерка също е на дискотека. Единственото, което желае, е незабавно да излезе от студиото и да й звънне по телефона, с цел да разбере къде е момичето и дали е добре. В друга обстановка й се е случвало да прочете новината за гибелта на нейни близки другари. В такива моменти е успявала да сдържа страстите в ефир, само че след изключването на камерите е изливала сълзите си.

 

Факт №7

Благодарна е за изневярата на Коко Каменаров

Може да звучи нелогично, само че Радина е признателна за изневярата на брачна половинка си. Когато заживява сама, тя осъзнава, че не й е нужен различен човек, с цел да бъде щастлива. Научава се още да разчита на себе си – скъп урок, които калява характера й. Да бъде сама, за Радина не значи да е самотна. След раздялата с Коко тя е обградена от доста другари, които я поддържат. През цялото време усеща същинската им любов, преоткрива взаимоотношенията си с тях. Макар и мъчно, по-късно съумява да елементарни на Каменаров. „ Обидата си е засегнатост, раната си е рана, само че животът продължава “, споделя си новинарката в този миг.

 

Факт №8

Грижи се за кучето си като за дете

Наследниците на Радина Червенова към този момент са огромни и имат лични фамилии. След като отлитат от фамилното гнездо, тя си взима куче, за което се грижи като за бебе. С четириногото са извънредно близки и са съвсем неразделни. „ Любов, лоялност, откровеност. Това е най-нежният човек на света. Той не е куче! “, коментирала е звездата по адрес на домашния си любим.

 

Иначе децата й липсват, само че пък не е лишена от вниманието им. Чуват се съвсем всеки ден по телефона. Те са най-близките й другари. Благодарна е, че са се трансформирали в виновни и почтени младежи.

 

Факт №9

Първият й брачен партньор е художник

Преди да се залюби с Коко Каменаров, Радина има различен брак. За брачен партньор №1 се знае само, че е надарен художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Червенова съумява да опази името му в загадка и в никакъв случай не повдига завесата към техните връзки. От него има две деца – щерка Десислава и наследник Валентин. Когато се разделят, Деси е към този момент огромна, само че брат й е невръстно момче. Затова стартира да приема Каменаров като собствен роден татко и бързо се привързва към него.

 

Факт №10

Обича да готви и е отлична стопанка

Емблематичната новинарка е огромна къщовница. Въпреки че е звезда, тя в никакъв случай не е употребила услугите на домашна помощница. Обича в дома и да е подредено, харесва й да се завърта по-често и в кухнята. Радина умее да готви, освен това доста добре. Отлично й се получават кюфтетата, както и баницата със сирене. „ Мнозина си мислят, че не се занимавам с битовизми, само че в действителност е тъкмо противоположното. Ще останете сюрпризирани от готварските ми умения ", смее се говорителката.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Радина Червенова новинарка БНТ Хачо Бояджиев Коко Каменаров btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР