През изминалите две години, пазарът на нови автомобили в Русия

...
През изминалите две години, пазарът на нови автомобили в Русия
Коментари Харесай

В свят на автономни електромобили и изкуствен интелект, LADA подготвя Niva Sport

През миналите две години, пазарът на нови коли в Русия беше изцяло трансформиран, като последователно го напуснаха съвсем всички международни производители. АВТОВАЗ, в лицето на LADA, продължава да бъде главен мотор и водач в търговията, само че съвсем всички останали марки, които оферират продукцията си в страната, са китайски.

В свят, в който приказваме за самостоятелни коли, електрически задвижвания, високотехнологични батерийни детайли, интеграция на изкуствен интелект и други, АВТОВАЗ показва предсерийна версия на нова трансформация на емблемата си Niva, главният акцент при която попада върху обозначението Sport.

Според информация на Авто.ру, предсерийната версия на LADA Niva Sport е била показана по време на фестивала на скоростта Жигулёвская миля 2024, като се показва, че серийната версия на " спортната " трансформация ще получи ревизиран екстериор и интериор, по-мощен мотор и няколко други характерни доработки.

От съветското издание споделят, че с цел да могат да бъдат инсталирани по-големите гуми, е било належащо калниците да бъдат " подрязани " и да бъдат инсталирани пластмасови вежди, а цялостната хармония на предната част на автомобила е доразвита с нов въздухозаборник на предния похлупак, както и шнорхел.

Niva Sport получава също по този начин задни дискови спирачки, 1.6-литров мотор с оптималната мощ от 122 конски сили и тематично изпълнени интериор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР