През изминалите дни се състоя третата сватба на Кортни Кардашиян

...
През изминалите дни се състоя третата сватба на Кортни Кардашиян
Коментари Харесай

Интернет е втрещен! Да, наистина това е размерът на порциите на сватбата на Кортни Кардашиян

През миналите дни се състоя третата женитба на Кортни Кардашиян и Травис Баркър. По всичко наподобява, че тя ще е последна... най-малко към този момент. Този път празненството се състоя в феодален палат в Италия, а измежду гостите бяха целия клан Кардашиян, както и някои гравитиращи към тях герои. 

И макар че става въпрос за извънредно скъпа женитба, изпипана до най-малкия подробност (за който също не е пестено), нещо извънредно малко (буквално) стана viral в интернет. Става въпрос за размера на порциите на сватбата:

Виж още: Звездни фрагменти: Нина Добрев се щракна със звезда от " Топ Гън: Маверик "  

 https://www.instagram.com/kyliejenner/

Къдейки по размера на дланите на готвача, който поставя въпросните порции, очевидно и чиниите не са с изключително естествен размер, само че обърнете внимание на количеството паста в чиниите!!!

" Размерът на порциите на сватбата на Кортни Кардашиян е едно от най-тъжните неща, които съм виждала в миналото ", написа Twitter консуматор. " Това е смешка, нали ", пита се различен. Всъщност този скрийншот стана толкоз известен, че небрежно събра над 350 хиляди лайкове и десетки хиляди коментара. 

Виж още: Женски пердах поради един от най-желаните ергени в София – описвам от първия ред 

Някои по-изискани консуматори акцентират, че това в действителност е напълно естествен размер за гурме ядене и най-вероятно гостите са пробвали още най-малко 10 чинии с ястия от сходен диаметър. 

Изображение: https://www.instagram.com/kourtneykardash/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР