През изминалата вечер приключиха снимките на Откраднат живот: Финалът“, който

...
През изминалата вечер приключиха снимките на Откраднат живот: Финалът“, който
Коментари Харесай

Краят на една ера: Приключиха снимките на Откраднат живот

 През миналата вечер завършиха фотосите на " Откраднат живот: Финалът “, който събра на снимачната площадка обичани звезди за прочувствено прощаване.

Режисьор на финалните фрагменти беше продуцентът на сериала Евтим Милошев с оператор Павел Веснаков. Аплодменти, сълзи и смях означиха последната сцена в късните часове. Със своите 507 епизода " Откраднат живот “ се трансформира в най-дълго предавания български сериал.

" Благодаря на всички и до нови креативен срещи. Толкова доста професионални, креативен, другарски връзки натрупахме, че това е мотив да вървим с високо вдигната глава - и постоянно до момента в който нещата, които сътворяваме и вършим са мотив да се усещаме горди, да се усещаме уверени, тъй като това е триумфът на всеки един от нас. Киното е групово изкуство  - то се случва с силата, желанието, любовта, професионализма на всеки един човек от продукцията ", с тези думи продуцентът Евтим Милошев се обърна към екипа на финала на фотосите.

Стотиците медицински проблеми и вълнуващите персонални истории се трансфораха в запазена марка на продукцията, която започва през 2016 година Сред героите, които феновете обикнаха е доктор Борис Тасев.

" Все още не можем да осъзнаем какво се е случило. Много е прочувствено, с сътрудниците си пропомняме случки от последните години. За себе си мога да кажа, че безусловно съм различен човек, спрямо деня, в който влязох в продукцията ", споделя Наум Шопов. В началото той се е чудел по какъв начин да избяга от поетия ангажимент, само че през днешния ден е благополучен, че е останал и е претърпял доста неща, които другояче е нямало по какъв начин да му се случат. 

" Подготвях се, че няма да ми бъде тъжно и няма да пострадвам, а в действителност ми е същински и тъжно и мъчително, че се деля с тези хора, тъй като всички до един са прелестни - от водачите, през гримьори, гардеробиери, атрибут. Киното и малкия екран се прави в екип ", сподели артистът Владо Пенев в последния снимачен ден.

Сред младите артисти, които " Откраднат живот " направи разпознаваеми е Филип Буков. Той изрази очакванията си напълно скоро да се срещне с сътрудниците си в нови планове. А една от емблемите на сериала Марта Вачкова сподели: " В последните си фрагменти, които снимах аз плаках доста и си мислех, че в този момент няма да рева за сътрудниците, само че беше доста хубаво и това е една светла отмалялост. "

Краят на една епоха завършва с финалните фотоси, а феновете ще имат опция да проследят развиването на героите от вторник до четвъртък в 20:00 ч. в ефира на NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР