През изминалата седмица се изиграха срещите от деветия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха срещите от деветия кръг на
Коментари Харесай

Резултатни мачове в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха срещите от деветия кръг на четирите шампионата от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Те бяха много резултатни и предложиха някои изненадващи резултати. Ето какво се случи:

Premier лига
МФК Балерини завоюва с 4:1 дербито на деветия кръг Premier лигата в АМФЛ-Варна, нанасяйки трета загуба на Порто iCard за сезона. Загоров се разписа два пъти, Игнатовски и Митко - по един път, а Иванов стана Играч на мача. За първенците осъществя Коцето.
МФК Тича реализира втора поредна и общо трета победа, откакто надигра с 4:1 ФК Валекс Бенита. Старшината се разписа два пъти, а Вальо и Чефо - по един път, като техният съотборник Димчев стана Играч на мача. За противника осъществя Петров.
МФК Черно море и АМФК Лудата Банда приключиха 4:4. МИРЧЕВ и Дамянов забиха по два гола за символичните домакини, а Симеонов, Петров, Дидо и Гера (автогол) бяха точни за гостите.

Win 1
WINBET Varna излъга с 2:1 Няма Такъв Отбор и към този момент е с осем победи от осем мача в Win 1. Николов и Колимечков (Играч на мача) се разписаха за спечелилите, а Герге - за победените.
Parkmart разруши с 9:1 Атлетик Провадия и е със 7 от 7. С четири попадения изригна Давидов, с по две се регистрираха Коцето, който стана MVP, и Пете, а с едно - Джибрата. Почетното за изгубилия отбор бе дело на Колев.
ФК Дружба се оправи с 6:4 против The Unity. Попаденията бяха дело на Димов (2), Джилянов, Михайлов, Димитров и Жендов, който бе избран за №1 в срещата. За " единството " всички бяха маркирани от Милков.
Вино и Мезе и Red Partners не можаха да се победят, завършвайки 4:4. Боца (2), Димитров и Тянката означиха за " феновете на масата ", а Момчилов (2), ГЕНАТА и Стойков - за " алените ".
Спейс Тийм надигра с 4:1 Лудогорец-Доброплодно. За " космонавтите " означиха Любо, Легендата, яни и KOMARA, който бе избран за №1 в дуела, а за " орлите " прецизен бе Панайотов.
АФК Албион и МФК Пекарни Чочо приключиха 4:4. По два пъти за символичните домакини точни бяха Добеца и Николов, а за " пекарите " - с по два се регистрираха Боби и Мустафов.

Win 2
Дубълът на АМФК Лудата Банда се оправи с iGaming в Win 2 - 3:1, и е с цялостен актив от 27 точки. Головете за спечелилите осъществиха Ненов (избран за №1 в двубоя), Нестъров и Абил, а за изгубилите - Вълов.
Вторият тим на МФК Монтана би с 5:1 Therma Village. С хеттрик блесна Yonchev 9, определен за MVP, а две попадения добави Иванов. GAZZA означи почетното за съперника.
Фармополис реализира шестата си победа, надигравайки безапелационно с 8:1 МФК Тича 2. Йорданов блесна с хеттрик и стана MVP, по два пъти се разписаха Петков и Христов, а един път това стори Маринчо. За съперника вкара Бакърджиев.
ФК Фратрия прекъсна серията си от следващи загуби като в този кръг победи с 4:0 Castalia. Гена стана Играч на мача, откакто дружно с Богданов означиха по два гола.
Digital United би с 6:4 FC DJIEN. Десетима разнообразни футболисти осъществиха десетте попадения в дуела. За спечелилите това бяха Tedkata, Хюсню, Дойч, Гастака, Ники и Wild, който бе определен за №1 в дуела, а за изгубилия отбор се разписаха Вълев, Въргала, Тодоров и Арнаудов.
Park the bus излъга Дебелият балет с 2:1. Дино откри за " балета ", само че Велков и Панчев доведоха нещата до цялостен поврат, като създателят на победния гол стана и MVP.
Red Partners надхитри МФК Импакт Варна с 3:2. Стойков означи два пъти, а един добави Малкия, който стана Играч на мача. За съперниците осъществиха Карамишев и Вико.

Win 3
Третият отбор на АМФК Лудата Банда разруши МЕТРО Варна с 15:1 в Win 3. С цели седем гола избухна Павката, който заслужи наградата за Играч на мача, по два прибавиха Куртев и Лъчо, а по един - Маринов, Цецо, Алекс и Недев. За съперника прецизен бе Георгиев, който бе разкрил резултата първоначално.
Date Palm не срещна проблеми против ФК Сокол и го надигра с 10:4 за шестата си победа от осем срещи. Тук с по три гола блеснаха Батман, който бе избран за №1 в дуела, и Журналиста, два пъти се разписа Ганчев, а по един път - Ямболския и Мерцедеса. За изгубилия отбор вкараха Тодров (2), Налбандян и Кръстев.
Пластхим (Аксаково) надви с 3:2 над втория отбор на Castalia. ЧОЧО бе определен за MVP поради двата си гола, а един път означи и Иванов.
ФК Брайтън надви с 4:3 над МФК Феникс. Стоянов се разписа два пъти, а по един път - Колев и Иванов, който бе определен за №1 в дуела. Данков, Колито и Петров бяха точни за противника.
FC Inazuma и ФК Ченге приключиха 4:4. Два пъти за символичните домакини означи Радев, а по един път - Недев и Велев. За отбора от село Аспарухово осъществиха Милков (2), Илиев и Добрев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР