През изминалата седмица се изиграха двубоите от петия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха двубоите от петия кръг на
Коментари Харесай

Първа загуба за шампиона в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха дуелите от петия кръг на четирите дивизии от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:

 

Premier лига

МФК Монтана завоюва с 2:1 дербито на Premier лигата на АМФЛ-Варна против Порто iCard с 2:1 и излезе отпред в класирането. Андонов и Мечката бяха точни за отбора от Северозапада, а Пеци осъществя за противника. Марков пък стана Играч на мача.

МФК Балерини реализира четвъртата си победа, откакто надигра с 5:0 МФК Тича. Игнатовски се разписа два пъти и бе определен за Играч на мача, а по един път точни бяха Загоров, Иванов и Русев.

ФК Валекс Бенита се поздрави с първа победа за сезона, надигравайки с 3:1 МФК Черно море. Два пъти се разписа Богданов, който бе избран за №1 в срещата, а един път - Ивака, до момента в който за " моряците " прецизен бе Нелко.

 

 

Win 1

МФК Волов разгроми с 15:4 Вино и Мезе в Win 1 и продължава да оглавява класирането с 12 точки. Димитров изригна с четири гола и го дефинираха за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Ангелов (3), Василев (2), въжаров (2), Ники (2) и Димитров. За " феновете на масата " осъществиха Цветков (3) и Вълев.

WINBET Varna също е с 12 точки, само че с един дуел по-малко. В този кръг отборът записа триумф с 3:2 над МФК Пекарни Чочо. Андреев осъществя два гола и си заслужи наградата за MVP, а един добави Николов, до момента в който за " пекарите " вкараха Мустафов и Боги.

Атлетик Провадия би с 4:2 Спейс Тийм. Овчаров вкара две попадения и стана MVP, а по едно прибавиха Коев и Радича. За " космонавтите " означиха Легендата и GALE.

The Unity се оправи с 9:3 против АФК Албион. Тук Милков бе над всички, забивайки шест пъти топката в противниковата мрежа, което го направи Играч на мача. Останалите бяха дело на Генков, Христов и Добеца (автогол). За " островитяните " се разписаха Добеца (2) и Янков.

Parkmart излъга ФК Дружба с 3:2. За спечелилите означиха Давидов (2) и Джибрата (избран за №1 в срещата), а за изгубилите - Стоянов и Жендов.

Лудогорец-Доброплодно надви с 3:1 против Red Partners. Димитров, Петков и Иванов (MVP) вкараха за " орлите ", а за противника това стори Йончето.

Няма Такъв Отбор би TNT с 5:4, макар че до 17-ата мин. изоставаше с 0:3. Попаденията за спечелилите осъществиха Георгиев (2), Димитров, Пешо и Юджи, а за " динамитите " - Йорданов (2), Иванов и дани. За Играч на мача бе избран Иво.

 

Win 2

Дублиращият тим на АМФК Лудата Банда продължава да не среща проблеми против противниците си в Win 2, като в този пети кръг реализира петата си победа - със 7:2 над ФК Фратрия. Цецо изригна с четири гола, поради които бе избран за №1 в дуела, а останалите бяха дело на Филипов, Ицо и Недев. Базан и Кунчев означиха за изгубилия отбор.

FC DJIEN реализира първи триумф, откакто се оправи с Therma Village - 10:4. Над всички с четири гола бе Кирилов, който стана Играч на мача, а имената си измежду реализаторите записаха още Въргала (3), Арнаудов (2) и Николов. За съперника се разписаха Минчев (2), GAZZA и Димитров.

МФК Монтана записа най-малък триумф над МФК Импакт Варна с 1:0 като прецизен бе Иванов, който бе избран за №1 в конфликта.

МФК Тича 2 се оправи против Дебелият балет с 4:1. МартиПарти бе избран за MVP, откакто дружно с Радо, Бакърджиев и Валентин поразиха противниковата мрежа. За " балета " означи Станев.

Park the bus излъга с 4:3 Castalia. Два пъти прецизен бе Димитров, който взе наградата за Играч на мача, а по един път - Панчев и Киров, до момента в който за противника означиха Петров (2) и Попов.

iGaming излъга с 6:5 Red Partners. Кръстев стана MVP поради хеттрика, който заби, а останалите за спечелилите бяха на Георгиев (2) и Камберов. За " алените " се разписаха Малкия (2), Кардашев (2) и Кулаксъзов.

Фармополис и Digital United приключиха 4:4. За символичните домакини вкараха Йорданов (2), Казаков и Пламен, а за съперниците - Onur, Seth и Ники.

 

 

Win 3

МФК Феникс продължава да мачка всичко по пътя си в Win 3 като в този кръг би Пластхим (Аксаково) с 4:2 и е с цялостен актив от 15 точки. Пасков (№1 в двубоя), Данков, Жеков и Колито вкараха за спечелилите, а Атанасов и Помпата - за противника.

Castalia надигра със 7:4 МЕТРО Варна. С хеттрик се отличи Петков, два гола добави Колев, а по един път точни бяха Захариев и Баръмов (MVP). За изгубилия отбор реализираха  Кръстев (2), Славов и Чолаков.

Новакът FC Inazuma продължава със мощното си показване, постигайки четвъртия си триумф - с 9:3 над ФК Сокол. Четири гола заби Радев, който бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Иво (2), Стоев (2) и Стас. За " соколите " два гола вкара Соколов, а един Димитров.

Брайтън и Date Palm приключиха 3:3. За символичните домакини означиха Николов (2) и Куцаров, а за съперниците им - Георгиев (2) и Батман.

ФК Ченге би с 6:4 АМФК Лудата Банда в Win 3. Добрев блесна с хеттрик и бе избран за Играч на мача, а с попадения се поздравиха и съотборниците му Милков (2) и Горанов. За третия отбор на " бандата " осъществиха Кръстев (2), Павката и Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР