През изминалата седмица се изиграха двубоите от 16-ия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха двубоите от 16-ия кръг на
Коментари Харесай

Порто взе дербито и се върна на върха в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха дуелите от 16-ия кръг на четирите лиги от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:

Premier лига
Порто iCard се завърна на върха в Premier лигата на АМФЛ-Варна, откакто надигра с 4:3 МФК Балерини в дербито на 16-ия кръг. За Играч на мача бе избран Петър Петров.
МФК Черно море победи с 3:1 АМФК Лудата Банда. Нелко стана Играч на мача поради двата си гола, а един добави Дамянов. За противника се разписа Мишо.
МФК Монтана се оправи с 4:2 Fullmax. Тефък се разписа два пъти и стана Играч на мача, а по един път това сториха Вълев и Камбата. За противника осъществиха Змията и Йовчев.
МФК Тича би безапелационно със 7:1 ФК Валекс Бенита. Стефанов стана №1 в срещата поради четирите си попадения, а останалите бяха дело на Старшината, Жеков и Вальо. Петров означи за изгубилия отбор.

Win 1
WINBET Varna надви против Вино и Мезе с 6:2 в Win 1. Николов стана MVP с двата си гола. Също толкоз вкара и Психопата, а по един прибавиха Петров и Андреев. За " феновете на масата " се разписаха Вълев и Тянката.
ФК Дружба се оправи с 6:2 против Скрита Сила (Мъдрево). Боята заби дежурните си две попадения за " добричлии " и бе избран за №1 в срещата, толкоз вкара и Михайлов, а Димов и Джилянов осъществиха по един път. За " силата " два пъти  отбеляза Георгиев.
Red Partners надви с 5:1 против Спейс Тийм. Серафимов блесна с хеттрик и стана Играч на мача, а Василев и Миро поразиха по един път противниковата врата. За " космонавтите " прецизен бе GALE.
АФК Албион би с 8:5 Лудогорец-Доброплодно. Янков и Николов се разписаха по два пъти, Стоимиров, Николаев, Иванов и Цоканов - по един път. За противника осъществиха Даскалов (2), Иванов, Стоянов и Крис. За футболист №1 в срещата бе избран Цоканов.
Атлетик Провадия надигра със 7:3 МФК Пекарни Чочо. С цели пет попадения изригна Колев, който сграбчи наградата за MVP, а с дежурните си две се регистрира Дидо Николов. За " пекарите " означиха PETELA, Денка и Илиев.

Win 2
МФК Монтана се оправи с 5:3 против Red Partners в Win 2. Миланов блесна с хеттрик, а Yonchev 9 добави два гола и бе почетен с достойнството да е Играч на мача. За " алените " означиха Йончето (2) и Момчилов.
Дебелият балет би iGaming с 6:4. Йосифов блесна с хеттрик, което му донесе званието MVP, а Демирев, Стайков и Калчев поразиха по един път противниковата врата. За " геймърите " се разписаха Великов (2), Камберов и Калоянов.
ФК Фратрия надигра с 6:2 Фермополис. Иванович и Михайлов (избран за №1 в двубоя) вкараха по два гола, а с по един се регистрираха Базан и Гена. Маринчо и Христов бяха точни за съперника.
Castalia се оправи без проблеми с Digital United - 3:0. Разписаха се Попов, Бързев и Неджмидинов, който бе избран за №1 в дуела.
Therma Village излъга с 4:3 МФК Тича 2. Атанасов вкара два гола и стана MVP, а GAZZA и Кузмин прибавиха по един за триумфа. За съперника вкараха В.Дончев (2) и Радев.

Win 3
Date Palm победи с 6:0 Supporters United FC в Win 3. Журналиста стана MVP след двата си гола, а по един прибавиха Талиб, Иванов, Диремсзян и Марков (автогол). 
МФК Феникс би със 7:3 ФК Ченге. Пасков изригна с хеттрик, а с по едно попадение се регистрираха Златев, Николов, Деменьтьев и Петров, който бе определен за Играч на мача. За отбора от село Аспарухово означиха Милевски (2) и Добрев.
ФК Брайтън излъга с 4:3 Castalia, макар че губеше с 1:3 10 мин. преди края. Три пъти прецизен за триумфа бе Куцаров, който стана Играч на мача, а едно попадение заби и Котката. За изгубилия отбор вкараха Малчев, Чобанов и Василев.
Пластхим (Аксаково) разруши с 13:3 ФК Сокол. С цели пет попадения блесна Йорданов, Димитров добави три, поради които бе определен за Играч на мача, Игнатов се регистрира с две, а Иванов, Помпата и Налбандян (автогол) - по едно. За " соколите " точни бяха Димитров (2) и Кръстев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР