През изминалата седмица излезе нова книга за кралското семейство, която

...
През изминалата седмица излезе нова книга за кралското семейство, която
Коментари Харесай

Шокиращите разкрития в новата кралска книга Endgame

През миналата седмица излезе нова книга за кралското семейство, която бързо съумя да притегли вниманието, да провокира разногласия и да накара всички за следващ път да си задават въпроси за това какво се случва в кралския двор.
 Как принц Уилям и Кейт Мидълтън дадоха отговор на изказванията в новата книга Endgame на Омид Скоби
Уилям и Кейт - невъзмутими и пред новите обвинявания

Двамата не престават със тактиката по игнориране

Това е Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy " s Fight for Survival ( " Край на играта: Зад кулисите с кралското семейство и монархията, която се бори за оцеляване " ) на Омид Скоби. Последният беше създател и на Finding Freedom - книгата за Хари и Мегън, излязла през 2020 година

42-годишният Скоби категорично акцентира още преди излизането на книгата си, че не е разговарял с херцога и херцогинята на Съсекс, до момента в който е работил по нея. И че не е другар на Меган, а ги свързват общи познати. Ето и най-шокиращите изказвания в Endgame съгласно Guardian.

Принц Уилям в неприятна светлина

Временен крал - по този начин Уилям възприема татко си крал Чарлз. Престолонаследникът счита още, че татко му е незапознат и че му липсва задоволително неотстъпчивост. Той е разказан още като експлозивен и изцяло склонен с мръсните тактики, които пиар отделите на Бъкингамския и двореца Кенсингтън употребяват, с цел да очернят неуместните членове на кралското семейство.
 Снимка 640420

Крал Чарлз е сърдит

Чарлз от своя страна се усеща непрекъснато помрачен от огромния си наследник и снаха си. Той е останал отчаян от това, че Уилям по никакъв метод не го е " присъединил " в Earthshot Priize - премиите за екология, учредени от принца. Известна е пристрастеността на Чарлз по всевъзможни еко въпроси.

Уилям пренебрегва Хари

В книгата си Скоби твърди, че в деня на гибелта на Елизабет Втора 8 септември 2022 година, принц Хари неколкократно написа известия на брат си. Уилям ги пренебрегва, поради което Хари е заставен самичък да провежда напредването си от Лондон до Балморал, където умира кралицата. " Беше тягостно да се следи - Хари оставен безусловно самичък ", разяснява източник на създателя. Новината за гибелта на кралицата е обявена на обществеността по времето, когато Хари още е в самолета за Балморал.
 Снимка 626546

Благодарната Камила

Съпругата на крал Чарлз персонално е благодарила на скандалния водещ Пиърс Морган, когато е нарекъл Меган Маркъл " принцеса Пинокио ". Камила е разказана като консервативна дама, която " върти очи ", когато се приказва за полова еднаквост, предубеждения и веганство.

Писмата на Меган

Според книгата Уилям и Кейт са нямали нищо срещу пиар отделът им да " пуска " неприятни клюки за Меган и Хари. На погребението на дядо си принц Филип Хари повдига този въпрос през Чарлз и Уилям. " Скъпо момче, би трябвало да схванеш, че институцията ни не може просто да каже на медиите какво да пишат ", е отговорът на татко му. Преди изявлението с Опра Уинфри Меган Маркъл разменя няколко писма с крал Чарлз, в които се загатват хората от кралското семейство, правили расистки забележки на сина на Меган и Хари.
 Снимка 641861

Кралица в очакване

Кейт Мидълтън също не е разказана в приятни краски. Според Скоби тя " се втриса " всякога, когато чуе името на. Кейт се е държала студено с нея и е пренебрегнала молбите й за помощ. Освен това е говорела повече за Меган, в сравнение с с нея. " Кралица в развой на образование, подготвена да сбъдне фантазията си да е в институцията ", написа Омид Скоби в Endgame.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР