През изминалата нощ сирените за въздушна тревога отново огласяха украинската

...
През изминалата нощ сирените за въздушна тревога отново огласяха украинската
Коментари Харесай

УЖАСЪТ НА ВОЙНАТА! Вой на сирени цяла нощ в Киев, взривиха газопровод в Харков - руските войски влязоха в града

През миналата нощ сирените за въздушна паника още веднъж огласяха украинската столица Киев, трансформирала се в нереален град поради прелюдия комендантски час, който ще е в действие до 08,00 ч. в понеделник, заяви Държавната работа за специфични връзки, представена от Франс прес.

Руските сили продължиха настъплението си за " затваряне на кръга " към Киев, откакто завършиха прегрупирането си на северния фронт, заяви нощес украинската войска.

Метрото на Киев не работи и служи за бомбоубежище на столичните поданици.

Удари поразиха петролна база покрай обитаемото място Василкив, на към 30 км югозападно от Киев, при което избухна голям пожар. Поразен беше и газопровод във втория по величина украински град - Харков, споделиха от службата за специфични връзки.
свързани новини22069на 27.02.2022
Руските сили са взривили газопровод в град Харков, заяви канцеларията на украинския президент

Според осведомителна организация УНИАН тръбопроводът е бил взривен от съветските войски, само че това не може да бъде доказано от самостоятелен източник, отбелязва ДПА.

Съобщава се за сполучливо придвижване на съветски елементи към южния град Херсон след яростни боеве. Има информация за тежки боеве и в региона на Луганск и в покрайнините на Киев, добавя Българска телеграфна агенция.

Канцеларията на украинския президент заяви, че съветските сили са взривили газопровод в град Харков, втория по величина град в Украйна, съобщи Асошиейтед прес.

Държавната работа за специфични връзки и отбрана на информацията предизвести, че детонацията, при която, съгласно нея, се образувал облак с формата на гъба, може да аргументи " екологична злополука ". Службата посъветва жителите да покрият прозорците си с мокри кърпи или плат и да пият доста течности.

Според основния прокурор на Украйна Ирина Венедиктова съветските сили не са съумели зда завземат Харков, където се водят яростни боеве.

Градът с към 1,5 милиона поданици се намира на 40 км от съветската граница.

Тази заран съветските войски са влезнали в Харков. Информацията беше доказана от консултант на украинския вътрешен министър.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР