През изминалата нощ Общинското предприятие БКС e продължило обработката на

...
През изминалата нощ Общинското предприятие БКС e продължило обработката на
Коментари Харесай

В Търговище няма вода, а 15 малки населени места в места няма ток

През миналата нощ Общинското дружество БКС e траяло обработката на общинската пътна мрежа срещу замръзване . Дейностите не престават и в този момент, като екипите са в региона на Надарево и по направлението Дралфа-Миладиновци , където има сигнали за заледявания , оповестиха от Община Търговище.

Разчистват се улиците от паднали дървета , клони и кабели , които през вчерашния ден на доста места попречиха прекосяването на почистващите машини. Дейностите ще продължат и в идващите дни . Разчистват се и зоните към контейнерите за битови боклуци, с цел да се обезпечи достъп на сметосъбиращите машини.

Все още е затворен пътят по направлението Макариополско-Буйново , както и този сред Божурка и Презвитер Козма .

15 дребни обитаеми места в общината са без ток . В огромна част от град Търговище няма вода . По данни на ВиК се касае за проблем с електрозахранването на помпена станция „ Преслав “, като се работи по премахване на казуса.

От Община Търговище приканват жителите да се придвижват с нараснало внимание край жилищни здания и търговски обекти поради заплахата от надвиснали ледени висулки . От локалната администрация припомнят, че е обвързване на притежателите на обектите да ги отстраняват навреме.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР