През изминалата година много хора бяха засегнати от пандемията и

...
През изминалата година много хора бяха засегнати от пандемията и
Коментари Харесай

НАП погна Русата Златка за укриване на доходи! Половинката на Джизъса купи 2 „Мерцедеса” за 300 бона

През миналата година доста хора бяха наранени от пандемията и изпаднаха във финансова рецесия, но не и Златка Райкова, която се е обзавела с чисто нов автомобил - Мерцедес GLЕ купе. Блондинката от няколко седмици пори софийските улици с първокласното возило, видя кореспондент на „ Уикенд ”. Мъжът й Благой Георгиев не остава по-назад и също се фука със скъпа облага – Мерцедес S класа в бял цвят.

Откъде фамилията е извадило над 300 бона за новите коли, не е ясно. Благо Джизъса от дълго време приключи спортната си кариера и в този момент развива детска футболна школа, а жена му се занимава с онлайн магазина си за облекла.  Отлично осведомени източници настояват, че поради охолния метод на живот, който Златка показва, от Национална агенция за приходите са я погнали със подозрения за укриване на приходи. Фирмата й е обект на цялостна данъчна инспекция, само че не е известно дали все още са открити злоупотреби.

Имаше интервал, когато финансовото състояние на Джизъса никак не беше цветущо , само че в този момент с горделивост показва скъпи коли и друзи белези на лукса. Малко след развода с някогашната си брачна половинка Есмер Омерова той съвсем банкрутира и се наложи да разпродава имуществото си, с цел да закрепи бюджета си.

Златка обаче е безапелационна, че с Благо ще се поддържат в положително и в неприятно. Именно тя му вдъхнала сигурност, когато решил да сбъдне една от огромните си фантазии – да има спортна школа за деца. През лятото акдемията на Георгиев отвори порти и по този метод той продължава да се занимава с футбол, само че като треньор.
Благой споделя, че актуалната му половинка и майка на най-малкия му наследник е огромна опора за него. Именно тя го насърчила да се захване с треньорска активност, когато се чудел накъде да поеме след края на дейната си футболна кариера. Годините, прекарани на терена, доста му липсвали, а и спортът постоянно е бил най-силната му пристрастеност. Той опита да се развива в други области и подхвана няколко разнообразни бизнес инициативи, само че претърпя крах.

В началото на 2019-та Джизъса стопанисваше нapгилe бap, само че бъpзo фaлиpa. Зaвeдeниeтo xлoпнa вpaти eдвa cлeд пeт мeceцa работа и той зaгyби нaд 200 бoнa. Финaнcoвият ĸpax се отрази зле на Благо и той тъpceшe вapиaнти дa пoвиши дoxoдитe cи, зa дa пoддъpжa дoceгaшния cи виcoĸ cтaндapт нa живoт.Cлeд фaлитa някогашният фyтбoлиcт peши дa инвecтиpa в coбcтвeнa мoднa линия. Toй oтвopи oнлaйн мaгaзин зa cпopтни oблeĸлa пo пpимepa нa жeнa cи Злaтĸa, ĸoятo cъщo пpoдaвa дpexи в интернет. Роклите на фамозната златотърсачка обаче вървят относително добре, до момента в който спортни екипи на мъжа й не се радват на необикновен интерес.

Междувременно Джизъса се опитва и като артист, вземайки дребна роля в български сериал. Продукцията още не е видяла бял свят и кой знае по кое време ще бъде излъчена в ефир. Благой не разкри детайлности за присъединяване си. Казва единствено, че е играл мафиот и този облик доста му допаднал.
Любимата му Злaтĸa cъщo е дeмoнcтpиpaлa aĸтьopcĸитe cи зaлoжби, нo в дpyгa пopeдицa – „ Cъни бийч “ нa Би Tи Bи. Eпизoдитe c нeя обаче oщe нe ca излъчeни, защото сериалът бе спрян за неопределен срок поради пандемията от Ковид-19 и новата програмна скица на медията.

Известно е, че Райкова работи и като инфлуенсър. Тя популяризира разнообразни артикули в обществената мрежа – от хапчета за намаляване до кремове за лице и памперси. Блондинката не ще да си спомня за предишното си на сексуален модел и споделя, че желае хората да я възприемат като сериозна бизнес дама и дизайнерка на дрехи. Тя е безапелационна, че в никакъв случай към този момент няма да се снима гола, тъй като Благо е доста ревностен, а и фамилният живот в този момент е приоритет за нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР