През изминалата година Audi представи най-наточената версия на A3 в

...
През изминалата година Audi представи най-наточената версия на A3 в
Коментари Харесай

Audi RS3 вече разполага с 500 конски сили

През миналата година Audi показа най-наточената версия на A3 в осъществяване RS3 под формата на хечбек и седан. Двата модела, които се разграничават само на визия, могат да се похвалят с 2.5-литров петак с 400 конски сили и задвижване на четирите колела. В композиция с автоматизираната трансмисия, последното потомство RS3 може да се похвали с ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 3.8 секунди.
`Audi

Изглежда това, обаче, не е задоволително на всички и експертите от Manhart се погрижиха това да бъде „ поправено “. Германската тунинг компания показа своя пакет за новото RS3, който покачва мощността и придава още по-агресивна визия на към този момент спортно изглеждащия модел. Цветовете са типични за компанията и комбинират черно със златисти акценти.
`Audi

По-интересното е това, което се е случило под капака. От Manhart не разкриват по какъв начин тъкмо са увеличи мощността, само че пък споделят, че тя към този момент доближава 500 конски сили. В допълнение са сложени нови 20-цолови джанти и модифицирано окачване. Изпускателната система също е модифицирана и към този момент разполага с клапи за по-шумно преживяване.
`Audi

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР