През изминалата 2020 г. се навършиха 70 години от създаването на

...
През изминалата 2020 г. се навършиха 70
години от създаването на
Коментари Харесай

КАТ някога и сега - нова книга на Ваньо Стоевски

През миналата 2020 година се навършиха 70 години от основаването на службата за контрол на автомобилния превоз, популярна като КАТ. В тази връзка от печат излезе третата фотодокументална книга " КАТ в миналото и в този момент. 70 години спомени " на някогашния шеф на столичния КАТ Ваньо Стоевски. Това е третата книга на опитния катаджия разказваща за битието и историята на чиновниците на пътния надзор.

" Тя е моят подарък за всички някогашни, настоящи и бъдещи катаджии. Изказвам моята най-сърдечна признателност на всички сътрудници от районните дирекции на Министерство на вътрешните работи за предоставените мемоари и снимков материал. Също по този начин и на екипа с който създадохме тази книга: Александър Георгиев - дизайн, предпечат, щемпел и Зоя Крачунова - редактор. " - показа пред auto-press.net създателят.

" Специални благодарности на министър Христо Терзийски и старши комисар Благородна Макева - зам.-директор ГДНП за оказаната неоценима помощ по финансирането и издаването на книгата. Също благодарности и на организацията за автомобилна информация Автопрес-2001, за помоща при издаването на специфичен диск с трите ми книги за КАТ в него " - завърши авторът.

Книгата може да се прегледа на https://issuu.com/nocommentgroup/docs/kat-70years
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР