През голяма част от времето ни се случва да объркаме

...
През голяма част от времето ни се случва да объркаме
Коментари Харесай

Как да разберем дали някой има симпатии към нас?

През огромна част от времето ни се случва да объркаме сигналите, които получаваме и да не можем да разберем дали един човек ни харесва или не, дали като другар, или като сътрудник. Това може да се дължи на доста аргументи - индивидът, с който поддържаме връзка да е свенлив или да не може да показва добре страстите си, или друго. Ето лист с нещата, които в случай че следите ще можете да разгадаете вярно сигналите, които получавате:

Контактът с очи

Честият издирван контакт с очите е знак за привличане и интерес. Повторно засичане на погледите, значи, че индивидът не стопира да ви търси и може да отразява предпочитание да е с вас като сътрудник или като другар. Разбира се, неучтивото зяпане не влиза в категорията.

Леко допиране

Приятелство с някого от противоположния пол може да бъде доста прелестно и да изградите ужасно доверие. Взаимното доверие и преданост, съгласно експертите, се потвърждават с докосвания по рамената и китките. Знаците на привличане, обаче, са допиране по косата, облеклата, да вземем за пример слагане на вратовръзка. Тези дейности са сигнал за прочувствена обвързаност, само че не постоянно значат сантиментални планове.

Позицията на тялото
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР