През годините на прехода славата ми е помагала, но сама

...
През годините на прехода славата ми е помагала, но сама
Коментари Харесай

Сашка Васева: Срамувам се от старото си аз, бях покрила душата си с жартиери 

През годините на прехода славата ми е пособия, само че сама по себе си, а не поради връзки с високопоставени хора. Пяла съм пред лицата на прехода, само че не пеех в онази част на нощта, в която се получаваха бакшиши. Не съм била близка с хората от това време. Случвало ми се е да пея сред патроните, да. Реших в оня миг, че е безвредно да си изпея останалата част от песента под бара. 30 години бяха ваучър, само че те ми излязоха през носа. Днес се срамя от остарялата Сашка Васева.

Това съобщи в ефира на " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ Сашка Васева.

Най-трудният миг Сашка споделя, че е бил след интервенцията на черепа и, а не по време на самата интервенция. Сега към момента не вижда.

" Озовах се в болница сама и всички говореха на немски, аз не знаех по какъв начин да си желая чаша вода. Добре че там имаше хървати, с които се разбирахме. Обичаха да им пея " Аве Мария ". Изкарах там 10 месеца без телефон. След това беше доста ужасно, тъй като щерка ми беше изгубила връзката си с мен, мислеше, че съм я изоставила и че заболяването ми е да направя по-тежък животът на фамилията. Все още не виждам, само че знам, че един ден ще прогледна ", споделя Васева.


" В момента, в който имах потребност, единствено мъжът ми беше до мен, а не обожателите ми, на които показвах жартиери. Една единствена певица ми се обади в този интервал и това беше Лили Иванова. Президентът беше вип посетител на Пирин Фолк, той откри време да пристигна при мен, аз застанах паралелно до него и се снимах. След това се приближих до него, с цел да чуя какво споделя Радев на мъжа ми, а думите му бяха " Обещай ми да се грижиш за Сашка ", той му даде държавна задача, споделя още певицата.

" Преходът сякаш ще напише едно за мен в историята, а настоящия миг ще напише друго. Щом Сашка Васева се трансформира, значи и преходът е приключил. Искам амнистия от хората, от майка ми и от 80-годишния ми татко. Аз в никакъв случай не съм била нито Мадона, нито Лепа Брена, аз съм си българската Сашка. Различна от другите певици ме прави това, че съм родолюбец и на моменти съм имала обществени песни - " левовете в марки " ми донесоха връх в известността. Като виждам тези остарели еротични фотоси - това не съм аз, бях покрила душата си със жартиери. Бях екшън героиня, тъй като съблазънта е грях. ", споделя още певицата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР