През годините много холивудски знаменитости са ни изненадвали с имената

...
През годините много холивудски знаменитости са ни изненадвали с имената
Коментари Харесай

Абсурдните имена, с които знаменитостите кръстиха децата си

През годините доста холивудски звезди са ни изненадвали с имената на децата си, като Гуинет Полтроу и Крис Мартин, които кръстиха щерка си Епъл, което на британски е ябълка или Гуен Стефани, която кръсти детето си Зума.

Наскоро актрисата Скарлет Йохансон и брачният партньор й Колин Джост кръстиха първото си дете „ Космо “. То идва от гръцката дума kósmos, която има разнообразни смисли като да вземем за пример „ ръководство, международен ред и галактика “.

Най-противоречивото бебешко име, което втрещи света беше това на сина на милиардера Илон Мъск и певицата и художничка Граймс – X Æ A-Xii. „ Името звучи забавно, само че не е уместно за земята”, разясняват почитатели. Мъск показа, че името се произнася много елементарно и звучи „ Екс-аш”.



Дъщерята на риалити звездата Кайли Дженър и рапъра Травис Скот се споделя Сторми, което също се смята за много необичайно име, поради обстоятелството, че се превежда като „ бурно време “.



По-голямата сестра на Кайли – Ким Кардашян също съумя да кръсти и четирите си деца от Кание Уест с много странни имена, а точно Норт (Север), Сейнт (Светец), Чикаго и Псалм.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР