През годините много български журналисти направиха блестящи разследвани, с които

...
През годините много български журналисти направиха блестящи разследвани, с които
Коментари Харесай

Как действа патриотичната мафия в търговията с българско гражданство?

През годините доста български публицисти направиха блестящи разследвани, с които потвърдиха по какъв начин работи патриотичната мафия в търговията с българско поданство.

Според огромна част от изявленията, през годините неоспорим водач в това мероприятие е Вътрешна македонска революционна организация. В развихрилия се настоящ скандал с арестите на Петър Харалампиев - ръководител на ДАБЧ, необичайно за какво никой не повдига въпроса за адресната регистрация на по този начин наречените "нови българи ".

Без непрекъснат адрес никой няма късмет да получи документи за идентичност.

Именно с решаването на този въпрос лъсват необятно затворените очи на корумпираната ни страна. Експлоатирана сполучливо от по този начин наречените воеводи "патриоти ".

Кратка информация посредством изборните описи демонстрира забавни обстоятелства, чужденците, получили българско поданство, са с непрекъснат адрес на ул. "Пиротска " № 5 и ул. "Искър " № 6.

Едва ли е загадка, че на първия адрес се намира партийната централа на Вътрешна македонска революционна организация. Според осведомени, на втория е имало изоставена постройка, за която се смята, че неин притежател е бил Вътрешна македонска революционна организация, към днешна дата постройката е съборена, парцелът е празен, само че това не пречи да има стоици чужденци с българско поданство, които се водят, че живеят към момента на този адрес.

Ясно е, че по този метод схемата стартира да бие на очи и се минава към нов адрес на ул. "Леге " № 6 в София, където се намира администрацията на столичния регион "Средец ". Оказва се, че този адрес е обезпечил паспорти на над 85 000 чужденци през последните години, които евентуално са напълнили джобовете на патриотичната мафия с десетки милиони евро.

Този паричен запас през днешния ден значи власт и опция за разширение на мафиотската конструкция, както и затваряне на очите и устата на съответни институции и правоохранителни органи. Интересен е и въпросът за какво Вътрешна македонска революционна организация толкоз елементарно се отхвърлиха от Харалампиев и дали някой различен състезател родолюбец не е поставил ръка върху този рентабилен бизнес?

На този въпрос ще ви отговорим в идващ материал, в който ще покажем и още по-интересни фотоси.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР