През февруари Радина Червенова навършва необходимата възраст за пенсия. Бившата

...
През февруари Радина Червенова навършва необходимата възраст за пенсия. Бившата
Коментари Харесай

Удари тавана! Радина Червенова с колосална пенсия

През февруари Радина Червенова навършва нужната възраст за пенсия. Бившата тв водеща е подала документи и изчаква да разбере в какъв размер ще бъде пожизненото й заплащане, написа Hotarena. От Национален осигурителен институт й споделили, че сигурно ще удари тавана, който от 1 януари е 1440 лв.. Предвид обстоятелството, че журналистката е работила цели 35 години в Националната телевизия и е получавала солидна заплата, това е изцяло справедливо. Освен това с мъжа й Коко Каменаров основаха своя компания за рекламна активност, от която имат лични приходи.

След напускането на малкия екран, Радина се е отдала и на другата си пристрастеност – писането. В момента тя приготвя първата си авторска книга, за която получила ентусиазъм насън. Говорителката признава, че не й липсва работата, а по-скоро ситуацията и сътрудниците. Радина не съумя да дочака и да почерпи сътрудниците за пенсионирането си. Тя напусна прибързано, когато мъжът й Коко Каменаров бе сменен от новия шеф Емил Кошлуков. Истинската причина обаче не била отрицателно отношение към новия шеф, а тежки здравословни проблеми.

Дълго време Радина водеше битка с рака, само че от година насам е изцяло здрава и заболяването към този момент е зад тила й. Тя най-сетне е намерила време да се посвети на деца и внуци. Най-голямата й щерка Деси е в Швейцария. Преди 5 години тя подари Червенова с внучка Оливия, написа Минаха години.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР