През февруари 2021 г. военните министри от НАТО ще решават

...
През февруари 2021 г. военните министри от НАТО ще решават
Коментари Харесай

НАТО решава през февруари докога остава в Афганистан

През февруари 2021 година военните министри от НАТО ще вземат решение за бъдещото наличие в Афганистан. Това заяви генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг след първия ден от видеоконферентното съвещание на външните министри от алианса.
от тази страна би разкрило опция за повторното й преобразяване в полигон за образование на терористи, а оставането би могло да възобнови бойните дейности на талибаните. Столтенберг означи, че с решението на Съединени американски щати в допълнение да съкратят числеността на своя контингент до 2500 души, задачата ще се извършва от 11 000 военни.
 Съединени американски щати стопира извеждането на войски от Афганистан до 15 януари Съединени американски щати стопира извеждането на войски от Афганистан до 15 януари
Съединените щати потвърдиха, че изтеглянето на войските им от Афганистан е замразено до 15-ти януари. Краят на задачата зависи от резулт...
Преди дни Столтенберг съобщи, че в предишни години общата бройка на задачата е достигала 100 000 чиновници.
, заяви генералният секретар след днешното съвещание. Предстоят сложни решения, само че е значимо да бъдат съгласувани, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР