През февруари 2020 година един от най-иконичните герои от пантеона

...
През февруари 2020 година един от най-иконичните герои от пантеона
Коментари Харесай

Това, което не можеш да видиш, е това, което ще те нарани: Първи трейлър на „Невидимия“ (ВИДЕО)

През февруари 2020 година един от най-иконичните герои от пантеона с именити кино чудовища на Юнивърсал, се завръща на огромен екран в напрегнатия хорър-трилър „ Невидимия “ (The Invisible Man).

Вдъхновен от класическия приказен разказ на Хърбърт Дж. Уелс, филмът споделя съвременна приказка за вманиачаването на един талант, за изкривената визия за обич и владеене, и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.

Хваната в клопката на токсична връзка с богат и брилянтен академик, Сесилия Кас (в ролята влиза носителката на Еми Елизабет Мос) употребява прикритието на нощта, с цел да избяга и да се укрие в сигурност благодарение на сестра си (Хариет Дайър), другар от детството (Олдис Ходж) и неговата щерка тийнейджърка (Сторм Рийд).

Скоро подлагащият я на непрекъснат тормоз някогашен другар (Оливър Джаксън-Коен) се самоубива и ѝ завещава великодушна порция от огромното си благосъстояние.

Тя обаче има вяра, че гибелта му е машинация, защото решението самичък да постави завършек на живота си по никакъв начин не се вписва в характера му.

Когато серия от странни съвпадения слага живота на тези, които обича, в заплаха, Сесилия обезверено се пробва да потвърди, че е преследвана от човек, който никой не е кадърен да види, а в очите на останалите просто стартира да губи разсъдъка си.

Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на „ Невидимия “ е един от основателите на поредицата „ Убийствен пъзел “ Лий Уанел, който е и режисьор на „ Upgrade “ и „ Коварен капан 3 “.

Продуцент на кино лентата е майсторът на актуалния хорър Джейсън Блум, а изпълнителни продуценти са още Беатрис Секейра, Чарлз Лейтън, Розмари Блайт, Бен Грант, Купър Самюелсън и Жанет Волтурно.

Оглеждайте се за „ Невидимия “ в кината от 28 февруари 2020 година.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР