През февруари 2019 г. светът на модата загуби едно от

...
През февруари 2019 г. светът на модата загуби едно от
Коментари Харесай

Дизайнерът, на кого ще е посветена MET Gala 2023

През февруари 2019 година светът на модата загуби едно от най-ярките си имена - Карл Лагерфелд умря на 85 години. Освен че съумя да сътвори лична запазена марка - бяла коса, вързана на конска опашка, мрачен костюм, ръкавици и слънчеви очила, той се оказа извънредно значим за модата на ХХ век.
 Най-добре облечените звезди на MET Gala 2022
Блясък, деколтета и полупрозрачни тоалети

Кои бяха най-добре облечените звезди на MET Gala

Това е повода прословутата МЕТ Gala през 2023 година да бъде отдадена на него.

Karl Lagerfeld: A Line of Beauty е тематиката, която Институтът по костюми към музея Метрополитън е определила. Вдъхновена е от скиците, които Лагерфелд прави на безусловно всеки един от моделите, които основава в десетилетната си кариера.

Темата беше оповестена през миналия уикенд във фотостудиото на дизайнера в Париж, останало непокътнато след гибелта му. Защото с изключение на и дизайнер, той е и много изявен фотограф.
 Снимка 589723

Изложбата в Метрополитън, която е предшествана от известния бал, се открива на 5 май и ще продължи до 16 юли 2023, оповестяват ни от Едноличен търговец.
 Снимка 589721

В нея са включени 150 от най-известните дизайни, основани от немеца, за стилните къщи Chanel, Balmain, Patou, Fendi, Chloe и личния му бранд. Скиците към всеки от тях също са част от експозицията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР