През есента търсим най-добрите начини да оцелеем в сивите, къси

...
През есента търсим най-добрите начини да оцелеем в сивите, къси
Коментари Харесай

От какво се нуждае вашата зодия през есента? Любов, чистене или може би танци…

През есента търсим най-хубавите способи да оцелеем в сивите, къси и студени дни. Оказва се, че вашата зодия е нетърпелива да ни даде препоръки по какъв начин да преодолеем есенното всекидневие. Разберете какво да вършиме през есента.

Елементи на зодиакалните знаци

Има 12 зодиакални знака и всеки от тях принадлежи към един от четирите детайла: вода, земя, въздух или огън .

Подсказките за най-хубавите способи за превозване на времето през есента би трябвало да се търсят в стихията, към която принадлежи нашата зодия.

Водни знаци – обич и духовно развиване

Ако сте зодия Рак, Скорпион или Риби, принадлежите към водния детайл.
На пръв взор изглеждате спокойни и интровертни. След като ви опознаем обаче, се оказва, че криете доста страсти.

Вашата сензитивност и безкрайни количества съпричастност ви карат да поставяте положителното на другите над вашето лично. Светът на сетивата е покрай вас. Често разчитате на това, което ви подсказва интуицията.

Като воден знак на зодиака, би трябвало да се концентрирайте върху намирането на обич през есента.

Ако обаче към този момент сте го намерили, подхранвайте го и го развивайте. През есента наблегнете най-вече на грижата за възприятията си.

Духовното развиване ще бъде по-важно от обществения живот или физическите извършения в този миг.

Прекарайте малко повече време и в кухнята – вкусната храна е нещо, от което в действителност се нуждаете през есента. Също като мощните страсти.

Земни знаци – разчистване и изобразяване

Земните знаци включват Телец, Дева и Козирог. Ако сте един от тях, сигурно сте добре проведени и подхождате към живота по удобен метод.

Имате лично мнение и не го променяте под натиска на другите. Вие сте търпеливи и упорити. Вярвате, че с помощта на твърдоглав труд и отдаденост ще постигнете триумф и ще сбъднете фантазиите си.

Вашето решение за есенния блус е почистването и направи си самичък. Разчистването на обкръжението ви ще ви помогне да се отпуснете. Освен това ще ви даде чувство за благополучие и задоволство.

Но не се спирайте единствено на тези класове. Освен това прекарайте известно време в обработване на скрития актьор във вас.

Рисуване или плетене на една кука ще бъде идеално за късите есенни дни. Ученето на непознати езици и готвенето също ще бъде добра концепция.

Въздушни знаци – книга и телевизия

Близнаци, Везни и Водолей са знаци на въздушната буря. Ако сте един от тях, вие се ръководите в живота на първо място от това, което ви споделя мозъкът. Затова всяко ваше решение се обмисля деликатно.

Имате нетрадиционен метод към доста въпроси. Вашата просветеност, възприятие за комизъм и неприкритост ви карат да се вписвате във всяка среда и да ви харесват.

Най-добрите способи да прекарате есента са свързани с благословен мързел. Не обичате студа, тъй че си позволете спокойни вечери под одеяло с книга или отдалеченото на тв приемника в ръка. Не се насилвайте да готвите или чистите. Вместо това отделете повече време за възобновяване и подсилване на връзката ви.

Огнени знаци – музика и танци

Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Ако това сте вие, сигурно се отличавате със своята топлота, наслада и пристрастеност.

Всеки ваш ден е цялостен с сила и възторг. Вашата храброст, позитивен метод към живота и огромна креативност ще ви завоюват доста другари. Вие сте като своята буря – огнена и цветна, а в живота се ръководите на първо място от сърцето си.

Вашият метод да прекарате една занимателна есен е най-вече музика и танци. Така че пейте, танцувайте и не се тормозете дали сте задоволително положителни в това. Друг лек за вашия есенен блус е малко съревнование, което ще почувствате, до момента в който играете на настолни игри или пред екрана на компютъра.

Малко просвета също няма да навреди – концерт или шоу. Освен това, позволете си да мечтаете и планирате.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР