През есента падат не само листата на дървета, а и

...
През есента падат не само листата на дървета, а и
Коментари Харесай

Очаквано за сезона: Есенен косопад - Участвай в играта и си спечели награда!

През есента падат освен листата на дървета, а и косата от главата. Свикнали сме да го считаме за натурален развой, който би трябвало просто да се изтърпи. Всъщност ние можем доста да помогнем на косата си да се усеща добре и да наподобява добре и през този развой.

Нормален ли е сезонният косопад?

Никога несъразмерната загуба на коса не е “нормална ”. Всеки от нас знае по нюх по кое време косата стартира да пада повече и познава това неприятно възприятие на терзание “какво се случва, за какво стартирам да изгубвам коса ”?

 iStock/Getty Images

Обикновено, в случай че няма други аргументи, косопадът се ускорява напролет и есента. Всъщност причина за това са методът на живот през зимата (за пролетния косопад) и през лятото (за есенния).

Причини за поява на есенен косопад

Горещото лято е време на тестване за косата - високи температури, влага, морска вода, хлор от басейните, слънчеви шапки, всекидневно носене на ластици и шноли тъй като никой не може да търпи дългата си коса в горещините, безсънни нощи и нарушен режим на живот - всичко това се отразява на косата.

През есента към този момент настава естественият стадий на обособяване от главата и тогава се ускорява косопадът на изтощената от лятото коса.

Начини за понижаване на есенния косопад

Вместо просто да стоим и да броим опадалите от главата ни коси, можем да включим в ежедневната си грижа за хубост следните препоръки:

Водете здравословен метод на живот:

 iStock/Getty Images

Запазете здравословния си метод на живот и питателните привички. Включете в диетата си храни, богати на витамини и минерали, които подкрепят здравето на косата, като витамини от група B, витамин D, желязо и цинк.

Пийте задоволително вода, с цел да поддържате хидратацията на косата и скалпа.

Правилна грижа за косата:

 iStock/Getty Images

Избягвайте горещи сешоари и преси за коса. Ако е допустимо, дано косата се изсушава естествено.

Избягвайте нападателни химически лечения като изправяне и боядисване на косата.

Деликатна грижа при миене и разресване:

Избягвайте твърди четки и бързи придвижвания, когато решите косата си. Ползвайте гребен с необятни зъбци или мека четка.

Не претоварвайте косата с прекалено много артикули за стайлинг.

Специализирани артикули:

Можете да употребявате профилирани артикули за косопад, които съдържат дейни съставки, предопределени да подкрепят растежа на косата и да я заздравят. Добра композиция са трите стъпки срещу косопад на Revalid .

 Revalid

Те са елементарни и лесни:

Стъпка 1: Подкрепа от вътрешната страна с капсули за коса и нокти. Той съдържа витамини B1, B6, D3, минерали като цинк, мед, желязо, биотин и растителни екстракти. Разработени в Швейцария, дейните съставки в Revalid Hair Complex биха могли да подтикват образуването на кератин, който е основен биологичен конструктивен детайл на косата. Така се подкрепя растежа на косата и се възвръща еластичността ѝ посредством снабдяване на съществени хранителни субстанции от вътрешната страна.

 Revalid

Стъпка 2: с новаторската съставна част Redensyl, комбинирана с дестилат от швейцарска артемизия и пантенол за нежно разчистване, като в същото време подтиква растежа на косата, овлажнява скалпа и укрепва косата.

 Revalid

Стъпка 3: Регенерация на косата с. Той съдържа Redensyl, патентована дейна съставна част, потвърдена от медицински проучвания, която понижава загубата на коса и усилва плътността на косъма. Екстрактът от Швейцарски пелин Artemisia и пантенолът способстват за навлажняване на скалпа и подсилване на косата.

 Revalid

Терапията за коса е добре да продължи 3 месеца, с цел да обхване оптимален брой косъмчета във всяка фаза от растежа им и да ги поддържа през целия им витален цикъл.

И с цел да сме в действителност потребни в битката с есенния косопад, даваме опция в партньорство с Revalid на 3 от вас да завоюват комплект Грижа за косата срещу косопад на швейцарската марка Revalid Regrowth Серум 50 мл. И REVALID HAIR COMPLEX - 60бр. капсули.

На 23.10.2023 година ще изтеглим на инцидентен принцип 3-ма участника и ще ги наградим с комлект Revalid. Успех!

към играта.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР