През деня облачността ще е променлива, по-често значителна но ще

...
През деня облачността ще е променлива, по-често значителна но ще
Коментари Харесай

МРАЧЕН НОЕМВРИ: Облаци, вятър и понижаване на температурите

През деня облачността ще е променлива, по-често забележителна само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, в обособени региони на Дунавската низина и Източна България - краткотрайно мощен от запад-северозапад. Минималните температури ще са в необятни граници, от към минус 1° в котловините в Западна България до 6° - 8° по морския бряг. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 8° и 13°. Това оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца и денем още ще се увеличи.
свързани новини26267на 16.11.202120278на 10.11.2021
Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна, само че ще бъде без превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 13° - 14°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, съвсем без превалявания. Ще бъде прохладно, с сдържан и мощен от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 1°.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР