През деня облачността ще бъде променлива, често намаляваща до слънчево

...
През деня облачността ще бъде променлива, често намаляваща до слънчево
Коментари Харесай

Слънчево, но ветровито време днес

През деня облачността ще бъде променлива, постоянно намаляваща до слънчево време. Вятърът ще бъде сдържан, в Дунавската низина и планинските региони - до мощен, от запад-северозапад. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, в София - към 8°. Ще духа сдържан северозападен, след среднощ в Северна България - краткотрайно югозападен вятър. Това сочат данни на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно до мощен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е променлива, преди обяд над масивите от Западна България по-често забележителна и на изолирани места ще прехвърчи слаб сняг. След обяд облачността ще се раздира и ще понижава. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР