През декември миналата година Tumblr, собственост на Verizon, oбяви, че

...
През декември миналата година Tumblr, собственост на Verizon, oбяви, че
Коментари Харесай

PornHub, Tumblr и до каква сделка може да се стигне

През декември предходната година Tumblr, благосъстоятелност на Verizon, oбяви, че не разрешава наличието за възрастни, което провокира огромно неодобрение измежду потребителите на блогинг платформата.

До този миг Tumblr бе място, където хората с по-нестандартни полови ползи можеха да намерят съидейници и наличие, отговарящо на усетите им.

Наскоро Verizon заяви, че счита да продаде Tumblr и колосът PornHub бе първият евентуален покупател, който изрази интереса си.

Новината за интереса на PornHub идва от BuzzFeed, които първи са получили имейл, който засвидетелства интереса на порно платформата.

От Verizon към момента не са дали коментар, само че някои хора в мрежата спекулират, че сходна договорка би трансформирала компанията MindGeek, която държи PornHub, в безспорен монополист на пазара.

В момента MindGeek има YouPorn и RedTube, които са измежду най-големите уеб сайтове за възрастни, а прибавянето на Tumblr към листата с дъщерни компании би привлякло още доста милиони почитатели на ексцентричните полови прекарвания. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР