През август миналата година двама от най-известните инфлуенсъри в YouTube

...
През август миналата година двама от най-известните инфлуенсъри в YouTube
Коментари Харесай

Логан Пол, KSI, YouTube и следващият боксов мач на двамата инфлуенсъри

През август предходната година двама от най-известните инфлуенсъри в YouTube - Логан Пол и KSI, демонстрираха, че боксът сред звезди в обществената мрежа може да бъде много доходоносно начинание.

Пол и KSI съумяха да убедят над 10 милиона фенове (предимно деца) да дадат по 10 $, с цел да гледат по какъв начин двамата ютюбъри се млатят в цялостна зала в Лондон, с което дадоха началото на напълно нова ниша видео наличие.

Тази седмица научихме, че касовото събитие ще има и втора част, която ще се състои на 9 ноември тази година.

Този път боксовият мач ще бъде на територията на Пол в зала в Лос Анджелис, Съединени американски щати, а забавната за почитателите вест е, че двамата инфлуенсъри ще се бият без защитни шлемове.

Другата значима вест е, че този път мачът няма да бъде предаван онлайн в YouTube, поради всичките незаконни стриймове, които взеха част от хляба на двамата " боксьори " първия път.

Вместо това реваншът ще може да се гледа онлайн по DAZN - платена видео платформа, налична единствено в девет страни, което надалеч не подсигурява, че няма да има и пиратски линкове към протичащото се. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР