През август излиза книгата „В търсене на свобода: Хари, Меган

...
През август излиза книгата „В търсене на свобода: Хари, Меган
Коментари Харесай

Близки до принц Уилям и Кейт: Разтлаха червения килим за Меган - slava.bg

През август излиза книгата „ В търсене на независимост: Хари, Меган и основаването на модерното кралско семейство “ на публицистите Омид Шорби и Каролин Дюран. В нея писателите ще приказват за спора в кралското семейство, който най-вероятно е обвързван със мощна свада сред 38-годишната Меган Маркъл и 38-годишната Кейт Мидълтън. Някои тематики, без да чакат публикуването на биографията, към този момент излизат в пресата, като получават и коментар от близки на заинтригуваните.

Така другари на Кейт Мидълтън и принц Уилям опазиха херцозите на Кеймбридж, отбелязвайки, че двойката постоянно е била блага с Маркъл. Според източници на Daily Mail херцозите на Кеймбридж са създали всичко допустимо, с цел да накарат американската актриса да се усеща добре в кралското семейство. „ Разтлаха аления килим за Меган “, споделят близки до Кейт и Уилям.

Приятелите им прибавят още, че при идването на Маркъл във Англия са я посрещнали с отворени прегръдки и незабавно са я поканили да отседне в имението им в Норфолк, където за Меган било квалифицирано особено вегетарианско меню.

И в навечерието на сватбата на херцозите на Съсекс, Кейт и Уилям организирали ергенско празненство за булката, на което поканила всички свои другари.
Според околните на херцозите на Кеймбридж, Меган не е била толкоз дружелюбна. Така от няколко години тя отказвала на Кейт да се причисли към компанията, с цел да гледат дружно тенис мач.

В книгата се приказва още, че аргументите за раздялата сред двете фамилии са не толкоз съпругите, колкото самите братя. Първата среща на двете дами в действителност не предходна добре, само че това било, тъй като не се познавали добре. Меган също по този начин не била готова за нападките на локалната преса и надлежно очаквала повече поддръжка от страна на Кейт Мидълтън, която по този начин и не получила.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР