През август 2015 г. Димитров беше задържан, след като беше

...
През август 2015 г. Димитров беше задържан, след като беше
Коментари Харесай

Автокрадецът, ядосал Борисов, пак влиза в затвора

През август 2015 година Димитров беше арестуван, откакто беше оповестен запис на мъж в миг на кражба на два автомобила, а на Борисов беше докладвано на съвещание на Министерския съвет, че сниманият е Ярослав Димитров и е трябвало по същото време да е под домакински арест. Премиерът се възмути тогава, че на крадци се дефинират по-леки ограничения и се постанова полиция да ги пази.

Този път Яро ще лежи една година в килията при първичен непоколебим режим, откакто се споразумял с прокуратурата, а съглашението е утвърдено от съда, оповестиха от държавното обвиняване.

Димитров е обвиняем за това, че на 13 март 2015 година се е опитал да открадне фирмен лек автомобил "Ауди А6 " от публичен паркинг в столичния жк "Дружба ". Яро отключил и запалил колата с „ чип “ (транспордер) и се насочил към изхода на паркинга, само че бил видян от петима служители на реда, участващи в спецакция.

Униформените препречили пътя на автокрадеца, който минал през бариерата на паркинга и блъснал служебния полицейски автомобил. Тъй като опитите му да избяга се оказали несполучливи, Яро се заключил в колата, а служителите на реда го задържали.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. На Ярослав Димитров е повдигнато обвиняване за опит за незаконно лишаване на непознато МПС и за разваляне на полицейски автомобил.

Разследването е завършено, като е импортиран обвинителен акт за описаните закононарушения. Яро обаче се споразумял с прокуратурата.

Споразумението е с темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР