През април Мили Боби Браун качи снимка в Instagram профила

...
През април Мили Боби Браун качи снимка в Instagram профила
Коментари Харесай

Синът на много известен изпълнител вдига сватба, бащата обаче се дърпа и не иска да пее на тържеството

През април Мили Боби Браун качи фотография в Instagram профила си, с която развълнува всичките си почитатели. На фрагмента я е прегърнал Джейк Бон Джоуви, а тя е с годежен пръстен на ръката и необятна усмивка.

Поздравления за годежа заваляха в мненията, а още идващият месец по време на свое присъединяване в предаване Джон Бон Джоуви потвърди, че на 21-годишния му наследник в действителност му следва да подписа брак. Тогава музикантът показа, че не се тормози от това двамата влюбени да се оженят толкоз млади и че съгласно него възрастта няма значение, щом човек е намерил верния сътрудник.

Джейк Бон Джоуви и 19-годишната Мили Боби Браун пък очевидно въобще не си губят времето и към този момент са се захванали с организацията на сватбата. В предаването Today With Hoda & Jenna актрисата от сериала Stranger Things разкрива, че планирането в действителност е всичко друго, само че не и стресиращо, за което е признателна на годеника си.

" Изобщо не се усещам уплашена. Джейк е доста предан и също така доста потребен. Не се усещам като че ли върша всичко сама, което мисля, че е в действителност хубаво... В последна сметка това е един доста персонален ден и за двама ни, тъй че и двамата сме доста разчувствани ", споделя още Мили Боби Браун.

След това журналистката я пита дали Джон Бон Джоуви, бащата на годеника ѝ, ще се включи в сватбата и като попее. Според актрисата обаче музикантът има потребност от отмора, защото е доста ангажиран и заслужава да се наслаждения на сватбата на сина си, написа Entertainment Tonight.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР