През април bTV Cinema ще предложи качествено филмово изживяване за

...
През април bTV Cinema ще предложи качествено филмово изживяване за
Коментари Харесай

16 телевизионни премиери през април по bTV Cinema

През април bTV Cinema ще предложи качествено кино преживяване за феновете пред екрана с цели 16 телевизионни министър председатели за България. Всяка седмица феновете на седмото изкуство ще имат опция да се насладят на четири нови заглавия в разнообразни жанрове. В непокътнатия ден за министър председатели в програмата на филмовия канал – понеделник, своят ефирен дебют към този момент ще вършат два кино лентата, а всеки вторник и петък от 19:00 ч. феновете ще могат да се любуват на премиерни сантиментални и трилър заглавия.

Стартът на премиерния маратон всеки понеделник ще бъде даден на 3 април с приключенския хорър „ Под повърхността “ (21:00 ч.), в който зимно странствуване се трансформира в обезверена конкуренция с времето за две сестри, откакто едната е хваната в капан от свличащи се скали на дъното на океана, и драмата „ Последният тъмнокож в Сан Франсиско “ (от 22:45 ч.) с присъединяване на Джонатан Мейджърс.

На 10 април (понеделник) от 21:00 ч. своята премиера за българския ефир ще направи приключенският екшън „ Богът на гръмотевиците “, в който млад мъж ще би трябвало да се оправи с изненадващо добити богоподобни сили. От 23:15 ч. следва телевизионният дебют на екшън трилъра „ Застрашени типове “ (23:15 ч.), проследяващ обезверените ходове за оцеляване нацяло семейство, откакто по време на сафари техният ван е извърнат от разгневен носорог.

Седмица по-късно феновете, на 17 април (понеделник), bTV Cinema ще показа премиерно за България скандинавската екшън драма „ Море в пламъци “ (21:00 ч.), разкриваща непоправимите последствия за Земята след един от най-големите петролен разливи в морето, както и трилъра с присъединяване на Морган Фрийман „ Нощ на възмездие “ (23:15 ч.). В него Руби Роуз ще се превъплъти в ролята на млада майка, която се пробва да загърби тъмното си минало на наркопласьор, само че мафията взема решение да отвърне на удара, вземайки за пленник щерка ѝ.

В последния „ премиерен понеделник “ от април (24 април) е ред за най-новата част от поредицата „ Специален отдел Q “: „ Ефектът на Марко “ (21:00 ч.), а от 23:15 ч. феновете на bTV Cinema ще могат да се насладят на блестящото екранно партньорство на Сюзън Сарандън и Кейт Уинслет в „ Черна птица “ – трагична история за неизлечимо болна майка, чиято последна воля е да се събере със фамилията си за финален път.

От 4 април (вторник) bTV Cinema ще предложи чисто нов премиерен слот напълно с сантиментални заглавия – всеки вторник от 19:00 ч. През април в „ Романтичен вторник “ феновете ще могат да съпреживеят любовните трепети и прочувствените търсения на героите от премиерните филми „ На вълните на любовта “ (4.04), „ Добра годишна продукция “ (11.04), „ Намек за обич “ (18.04) и „ Долината на любовта “ (25.04).

Почитателите на трилърите също ще имат непокътнат ден и час за премиерни заглавия в ефира на bTV Cinema. От 7 април (петък) в 19:00 ч. филмовият канал започва своята нова графа „ Трилър в петък “, а през месеца своят ефирен дебют там ще създадат лентите „ Преследвана от някогашния “ (7.04), „ Кошмарът на булката “ (14.04), „ Тайните на мажоретките “ (21.04) и „ Другата майка на щерка ми “ (28.04).
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР