През 60-те години четири или пет бръмбара“ с въздушно охлаждане

...
През 60-те години четири или пет бръмбара“ с въздушно охлаждане
Коментари Харесай

Невероятната сага на антарктическите Volkswagen Beetles - видео

През 60-те години четири или пет „ бръмбара “ с въздушно изстудяване отиват чак до дъното на света. Обикновено, когато се възнамерява експедиция до Антарктика, се търси мощно транспортно средство за скитничество из огромната пустота от сняг и лед. Нещо като Antarctic Snow Cruiser с размерите на постройка. Едва ли бихте погледнали, да речем, Volkswagen Beetle от 60-те години.

Грешка! Чрез прелестна композиция от време, просвета и маркетинг, няколко Фолксвагена си проправят път до Антарктика с австралийски откриватели през 60-те години на предишния век. Оказва се ческромният дребен бръмбар е бил пъклен потребен за напредване в замръзналия континент! Първите VW-та, които се озовават в Антарктида, правят сериозна работа, с включена единствено съществена подготовка за зимата, с цел да се оправят с невероятните температури в Антарктика.



Volkswagen работи непосредствено с откривателите на Антарктика, с цел да създаде по-добро, по-издръжливо транспортно средство за потребление към базата. Историята за буболечките в Антарктика е повече от забавна, само че е задоволително да се каже, че три от формалните VW, които отидоха в Антарктика са оживели, а четвъртата кола сега стои на към 250 м под леда.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР