През 2024 г., търговската верига Lidl планира да разкрие между

...
През 2024 г., търговската верига Lidl планира да разкрие между
Коментари Харесай

В големи и малки градове: Lidl открива поне 8 нови магазина в България през 2024 г.

През 2024 година, комерсиалната верига Lidl възнамерява да разкрие сред осем и 10 нови магазина както в огромни градове като София, Русе, Бургас, по този начин и в по-малки, в които досега веригата не е участвала, като Лом, Каварна, Карнобат и други Във всеки нов обект компанията влага приблизително 14 млн. лв..

Това разширение на комерсиалната мрежа на веригата е обвързвано и с разкриването на близо 200 нови работни места. Други 90 места ще бъдат разкрити в обектите по морето през лятото, когато натоварването се усилва доста.

Разширявайки своята комерсиална мрежа, компанията уголемява и своя принос към стопанската система на страната и оказва забележителен резултат върху районните пазари на труда. По данни на Института за пазарна стопанска система, за последните няколко години междинната месечна заплата в компанията е с към 50% по-висока от междинната работна заплата за страната и сред 70 и 80% над тази в бранша за търговия на дребно. Още по-значими са тези разлики в по-малките градове.
 Първият магазин на Lidl за 2024 година отвори порти в София
Първият магазин на Lidl за 2024 година отвори порти в София

Инвестицията е за над 15 млн. лв.

" Основен приоритет за Lidl са нашите клиенти и всичките ни старания през 2024 година са ориентирани към тях и всичко това, от което имат потребност. Затова, посредством нови магазини и модернизиране на към този момент съществуващите, ще им осигурим повече комфортни и близки местоположения, с задоволително паркоместа. Ще се погрижим извършването на покупки във всички наши магазини, освен в новите, да бъде още по-лесно и прелестно, а асортиментът от артикули да е показан още по-удобно за клиента. Ще осигурим достъп до повече артикули с високо качество на преференциални цени, създадени по виновен и резистентен метод. Така даваме на потребителите повече благоприятни условия за мъдро извършване на покупки или така наречен smart shopping ", съобщи Бисер Инчовски, шеф " Централизирани действия " на Лидл България.
 Lidl възнамерява над 120 млн. евро вложения в Гърция
Lidl възнамерява над 120 млн. евро вложения в Гърция

Веригата е в южната ни съседка още от 1999 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР