През 2023 година, феновете на Формула 1 ще имат още

...
През 2023 година, феновете на Формула 1 ще имат още
Коментари Харесай

Задава се първата официална изложба на Формула 1

През 2023 година, почитателите на Формула 1 ще имат още една доста огромна причина, с цел да провеждат пътешестване до Мадрид и IFEMA MADRID, откакто там, от 24 март до 16 юли, ще се организира първата по рода си публична галерия на Формула 1.

Организаторите на събитието дават обещание необикновено премеждие в света на Формула 1 с невиждани досега експонати, включително такива предоставени от тимове, специалисти и частни лица.

Първата публична галерия на Формула 1 ще бъде образувана от шест особено основани стаи, всяка една от които проектирана в съдействие с интернационално приети художници, режисьори и майстори, и изпълнени с високотехнологични интерактивни системи и съоръжения.

Изживяването, което ще продължи 90 минути, ще включва също по този начин впечатляващи аудио и образни преживявания, включително едва известни видео материали, фотоси, скици, статуи и емблематични за историята на Формула 1 коли.

" Откриването на тази грандиозна галерия бележи значим миг в историята на Формула 1 ", разяснява Стефано Доменикали- президент и изпълнителен шеф на Формула 1. " Тъй като спортът продължава да се разраства с експоненциална скорост, жизненоважно е нашите почитатели да остане в челото на всичко, което вършим ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР