През 2022 влизаме не само в новата година, но и

...
През 2022 влизаме не само в новата година, но и
Коментари Харесай

От какво се нуждаят зодиите, за да оцелеят през 2022 г.

През 2022 влизаме освен в новата година, само че и в нов 18-месечен цикъл. Всички поемаме надълбоко въздух, надявайки се тя да донесе утешение и баланс.

Със Севреният възел в Близнаци и Южният в Стрелец, всички прекарваме време, обръщайки внимание на това какво значи персоналните ни независимост и фантазии. Това ще има отражение в връзката ни с хората, метода по който организираме живота си, работата и образованието.

Навлизайки в новата година, ще стартираме да се фокусираме върху силата на Телец и Скорпион. Ще е време на дълбоки размишления и работа върху тъмните ни страни, с цел да изгреем още веднъж след процеса. Това е време на нова сила и нови начала.

Енергията, идваща от Северния и Южния възел, ни потапя в дълбокото – нещо, което не се е случвало от 18 години! Ако си спомняте какъв е бил основният ви фокус от април 2003 до декември 2004, то в този момент може да имате подсказка какво да измененията, което сте създали тогава.

Овен

Всичко за вас ще се върти към парите и финансите в идващите 18 месеца. Къщата ви, персоналните финанси и приходите ви ще бъдат вашата постоянна опора. Основни въпроси, които да си зададете през този интервал, са: Чувствам ли се финансово постоянен? Това което ми заплащат, това което заслужавам ли е?

Афирмации: Изобилието тече към мен с лекост.

Телец

Как се показвате пред света е главното нещо в този момент. Как желаете да бъдете възприемани – помислете над това какво първо усещане създавате и какво може да измененията, с цел да сте в мир с желанията си.

Афирмации: Моята най-хубава същина сияе и се демонстрира всеки ден.

Близнаци

Вие сте късметлии, навлизате във време на интензивно вътрешно лекуване. Чистите енергийните си блокажи, които до в този момент са ви спирали. Разбира се, ще би трябвало да се потрудите, само че най-после ще си заслужава.

Това е време за размисъл – освободете пътеките, по които виждате, че сами сте поставили спънки и шансът от вселената ще потекат към вас. Връзката с вътрешния ви глас ще е по-силна от всеки път.

Афирмации: Виждам ясно по какъв начин вселената ми оказва помощ.

Рак

Вашите взаимоотношения ще са на фундамент тази година. Обкръжението ви ще ви дърпа да излизате повече, само че това ще е във ваша изгода. Въпросите, които би трябвало да си зададете са: Харесвате ли хората, които ви заобикалят? Чувствате ли се въодушевени от тях? Трябва ли да продължите с всичките си остарели другарства, или откривате такива, на които е време да сложите край?

Афирмации: Хората, които ме заобикалят, ми носят обилие, благополучие и поддръжка.

Лъв

Кариерата е вашият фокус тази година. Ще се питате дали това е подобаващата работа за вас, дали ви носи задоволство и по какъв начин да измененията професионалните си цели.

Афирмации: Кариерата ми е моето предопределение и изцяло дава отговор на моите полезности.

Дева

Това ще е година на напредък за вас. Година, която ще ви донеса доста нови благоприятни условия, които деликатно би трябвало да отсеете и да се възползвате от тях.

Афирмации: Разширявам, както съзнанието си, по този начин и уменията си. Любовта и съчувствието следват съзнанието и сърцето ми.

Везни

Ще промените кожата си като змия тази година. Това е вашият късмет за коренна смяна. Свържете се с вътрешната си мощ, слушайте инстинктите си и продължавайте самоуверено напред.

Афирмации: Сияя блестящо като елмаз.

Скорпион

Вашите взаимоотношения са подготвени да претърпят трансформации. Задайте си въпросите какво значи партньорството за вас, вземате ли поради потребностите на останалите, преминавайки през живота си и в случай че има дисбаланс от какво е породен той?

Афирмации: Взаимоотношенията ми са уравновесени.

Стрелец

Всичко се крие в детайлите! Можете да подобрите дневната си рутина, да актуализирате себе си и опциите си, а за какво не и да развиете и скритите си гении. Помислете и за това по какъв начин можете да служите на останалите – доброволчески действия, работа с приюти и животни.
За какво би рискувала всичко, което има, всяка от зодиите
Овен Хората със зодия Овен непрекъснато се стремят към великолепие и позитивни безредици. Това може да ги накара да рискуват всичко. Телец...
Прочети повече
Афирмации: Оползотворявам времето си ефикасно и прелестно.

Козирог

Не ви липсва убеденост, само че тази година ще ви донесе ударна доза такава! А и да не забравяме творчеството. Северният възел оказва помощ на вашето себеизразяване, носи ви романтика и пристрастеност и ви дава опция да внесете позитивност в живота си с обсег.

Афирмации: Удоволствията на живота ми носят задоволство и обилие.



Водолей
Зодиите които обожават да четат книги
Близнаци Близнаците постоянно търсят нови познания, обожават да четат и непрекъснато да натрупат нова информация. „ Недостатъкът “ самичък...
Прочети повече
Домът ще е вашият фокус тази година. Щастливи ли сте, където сте сега? Какви са взаимоотношенията ви със фамилията ви и карат ли ви да се чувствате предпазени?

Когато мислите за новогодишните си цели, представяйте си домът на вашите фантазии и дерзайте самоуверено.

Афирмации: Домът ми ми носи успокоение, сигурност и комфорт.

Риби

Комуникацията е вашата цел тази година. Можете ли да подобрите това по какъв начин изразявате себе си пред другите и оставате ли разбрани от всички?

Афирмации: Аз пребивавам с останалите с почитание и обич.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР