През 2022 г. стартъпът MNT анонсира Pocket Reform – 7-инчов

...
През 2022 г. стартъпът MNT анонсира Pocket Reform – 7-инчов
Коментари Харесай

Представиха джобния Linux лаптоп Pocket Reform

През 2022 година стартъпът MNT анонсира Pocket Reform – 7-инчов преносим компютър с необятни благоприятни условия за персонализация. Най-после платформата за споделено финансиране Crowd Supply започва акция за набиране на средства за излизането на устройството на пазара: станаха известни цените и модификациите на портативния компютър, както и началната дата на продажбите на дребно.

Pocket Reform се нарежда като устройство за програмисти, инженери и други експерти, които желаят да имат достъп до работната си среда в рейса, в кафенето, по време на разходка и на всички места другаде. В уеб страницата Crowd Supply преносимият компютър може да бъде поръчан в четири разновидността. Той се базира на четириядрен ARM процесор (Cortex-A53, 1,8 GHz) и се предлага с 8 GB RAM (DDR4) и 128 GB eMMC памет в базовата настройка.

Цената на черния Pocket Reform е 899 $, а на лилавия – 969 $. Другите разновидности оферират разширени конфигурации. Pocket Reform Hyper Black за 1299 $ се предлага с терабайтов NVMe SSD диск, калъф за преместване, управление за потребителя, илюстрации и схеми за надграждане на хардуерната платформа. Той се предлага и в виолетов цвят за 1369 $.

При закупуването на всяка трансформация е допустимо да се изберат превключвателите на клавиатурата: оферират се тактилните Kailh Choc White и линейните Kailh Choc Pro Red.

Редовните продажби на Pocket Reform ще започват на 17-ти октомври.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР