През 2021 свръхсмъртността ще е над 27 хил. Тоест -

...
През 2021 свръхсмъртността ще е над 27 хил. Тоест -
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Ако не вярвате в Covid-19, вижте общата смъртност за 2021 г. - и после пак цитирайте Мангъров

" През 2021 свръхсмъртността ще е над 27 хиляди

Тоест - от 2015 до 2019 година са умирали приблизително по 108 хиляди годишно, тази година досега са умрели 135 хиляди

И се стартират упражненията по аритметика за 5-и клас и логическо мислене - статистиката не е вярна и т. н.

Статистиката е за умряли без причина за гибел и е най-точната допустима - по смъртни актове. Не можеш да пишеш живия - починал.

Ама от какво са умрели, но не са умрели от коронавирус, а с коронавирус и т. н.

От хрема са умрели... Епидемия няма, ограниченията са непотребни, маските са нездравословни, имунизациите са отровни... Да живее Мангъров, който ни дава обещание да се заразим всички и да изгорят сухите съчки. Непобедимата ни имунна система благодарение на чай и лимон ще победи.... ", съобщи журналистът Иван Бакалов с обява в обществените мрежи.

" Отричането на епидемията, защитните ограничения и имунизациите е психически феномен, заслужен за проучване от психолози и психиатри. Не всички отричащи мислят еднообразно, някои ги е боязън от убождане (наистина има такива), други имат свръхусещания за неприкосновеността на своето тяло (вирус може да го съсипе, само че ваксина не може да приеме), трети - от странични резултати (макар че до момента не е имало ваксини с толкоз всеобщо приложение и наблюдения). И оттук насетне стартира групата на невярващите изобщо, че има подобен вирус, фиктивен е, изкуствено основан, подправена зараза, да ни накарат да плащаме на биг фарма, да ни чипират, да ни ръководят. И вместо ваксина - имам вяра на своето тяло и имунна система, плюс лимонен сок.

Наградите Дарвин ще би трябвало да се връчват на групови спечелили ", добави той.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР