През 2021 година магазин Kaufland отбелязва своята 15-годишнина на българския

...
През 2021 година магазин Kaufland отбелязва своята 15-годишнина на българския
Коментари Харесай

Пазаруване с грижа за природата и клиента

 През 2021 година магазин Kaufland отбелязва своята 15-годишнина на българския пазар. Първият магазин на комерсиалната верига е открит през 2006 година в Пловдив, и бързо съумява да се трансформира в водач на пазара, с помощта на отличното съответствие сред качество, цени и прекарване за клиента.

Днес, 15 години по-късно, Kaufland е водеща компания в бранша за търговия - с над 60 хипермаркета в цялата страна. Във всеки един хипермаркет клиентите могат да чакат непрекъснат подбор от артикули - най-големите обекти оферират над 20 000 продукта от всички категории за бита и семейството. 

В основата на печелившия бизнес модел на веригата е стремежът да обезпечи на клиентите освен отличен подбор от постоянно свежи и качествени артикули, само че и високо равнище на обслужване, в комбиниране с отлични цени. 

Над 60% от производителите, с които Kaufland работи, са български - по тази причина в магазините на веригата постоянно могат да бъде открит богато многообразие от пресни български плодове и зеленчуци, както и други артикули на родните марки и предприятия. По този метод локалните производители намират поддръжка и пазар за продукцията си, а потребителите могат да разчитат на качествените български артикули, като в същото време поддържат дребния бизнес и обезпечават опция за неговото развиване. 

През 2020 година беше открит петият магазин на Kaufland във Варна, с което морската столица се трансформира във втория град в България с най-вече обекти на веригата след София. Приятното прекарване, което предлага извършването на покупки, в комбиниране с положителните цени и качествени артикули, вършат магазините желани освен от жителите на града, само че и множеството туристи, които посещават Варна целогодишно. 

В асортимента на магазина могат да се открият над 15 000 продукта, измежду които оферти от 23 пpoизвoдитeли oт peгиoнa нa Bapнa. 

За да се подсигуряват постоянно атрактивни предложения, всяка седмица се сортират специфични оферти на още по-атрактивни цени, които могат да бъдат прегледани в . От хранителни артикули, до артикули за бита и семейството, козметика и детски артикули - в разнообразието от оферти всеки може да открие нещо завладяващо.  

Разположен на над 5 хиляди кв. м повърхност, хипермаркетът във Варна дава отговор на най-актуалните стандарти за енергийно дейно и екологично строителство, щадящо околната среда. Изцяло стъклената входна фасада подсигурява отличен достъп на естествена светлина, а новаторската климатична система комбинира изстудяване и отопление. По този метод хипермаркетът няма да употребява горива, а ще обезпечава отопление посредством остатъчната топлота от хладилните пространства и вериги, с цел да отоплява през студените месеци и охлажда през топлите. В комбиниране с LЕD осветяване от последно потомство, хипермаркетът подсигурява високо равнище на енергийна успеваемост и спестовност на запаси. 

Инвестицията в петия хипермаркет във Варна е 33 милиона лв., което подсигурява извънредно съвременно равнище на съоръжение и потребителско прекарване. Над 90 работни места са разкрити в новия магазин, с което общият брой на екипа на Kaufland във Варна надвишава 600 индивида. 

Освен на място в един от петте магазини на Kaufland във Варна, жителите и гостите на морския град могат да се възползват и от извършване на покупки на огромна част от продуктите онлайн. Благодарение на партньорството с foodpanda, над 5000 продукта могат да бъдат поръчани по интернет и доставени до адрес. Услугата извънредно доста улеснява потребителите, които могат да разчитат на бърза доставка и постоянно чудесно качество. 

Това е още една стъпка в устрема на веригата да предложи оптимално улеснен достъп до асортимента от артикули и извънредно високо равнище на потребителско прекарване. Независимо дали на място или онлайн, потребителите постоянно могат да разчитат на висококачествени артикули на атрактивни цени, поднесени с огромна доза внимание и перфекционизъм в обслужването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР