През 2021 г. компанията обнови девет обекта, които вече са

...
През 2021 г. компанията обнови девет обекта, които вече са
Коментари Харесай

Kaufland инвестира близо 16 млн. лева в модернизация на свои хипермаркети

През 2021 година компанията обнови девет обекта, които към този момент са с по-модерен и функционален интериор и с по-богат асортимент


Kaufland България модернизира девет от хипермаркетите си през 2021 година, като влага за това близо 16 млн. лв.. Инвестицията е в подтекста на дълготрайните дейности на компанията нейните обекти и асортиментът в тях да дават отговор на последните трендове в модерната търговия, на най-високите упования на потребителите, както и на техния все по-разнообразен усет.

През предходната година Kaufland обнови хипермаркетите си в ж.к. „ Меден рудник “ в Бургас, в кв. „ Владислав Варненчик “ във Варна, както и тези в Благоевград, Казанлък, Кюстендил, Севлиево, Горна Оряховица, Видин и Пазарджик. Те към този момент посрещат клиенти с по-модерен интериор и функционални решения, които разрешават комфортен и подсъзнателен избор измежду многообразие от качествени и свежи артикули. Във всеки от обектите е интегрирана навигационна система по интернационален стандарт, основана за улеснение на потребителите – насочващи табели, цветова идея и надписи по стените, тъй че клиентите елементарно да се ориентират измежду продуктовите секции на хипермаркета и бързо да се доближават до търсените от тях артикули.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР