През 2021 г. често се говореше за възможността Брадли Купър

...
През 2021 г. често се говореше за възможността Брадли Купър
Коментари Харесай

Семейната разходка на Брадли Купър и Ирина Шейк

През 2021 година постоянно се говореше за опцията Брадли Купър и Ирина Шейк да са още веднъж дружно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща фотография, а няколко седмици по-късно двамата бяха снимани от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Лятото съветският модел ни даде нов мотив да подозираме, че двамата в действителност още веднъж са двойка. Ирина Шейк показа в Instagram фотоси от ваканцията си на Бахамите. От прелестните фрагменти обаче се виждаше, че тя споделя почивката си не с кого да е, а с някогашния си Брадли Купър.

Както може да се чака, след въпросните фотоси от фамилната им ваканция започнаха клюки, че двамата още веднъж са се събрали. И въпреки за момента да отказват да коментират, дейностите са по-красноречиви от думите им. 

Броени дни преди Хелоуин, Брадли и Ирина бяха засечени още веднъж дружно по улиците на Ню Йорк. 47-годишният артист и 36-годишният супермодел изглеждаха спокойни и щастливи, до момента в който се разхождаха с петгодишната Леа, която беше облечена като демон за призрачния сезон.
 Ирина Шейк, Брадли Купър, Бахамите и събраха ли се в действителност още веднъж двамата
Снимката на Ирина Шейк и Брадли Купър, за която всички приказват

Събраха ли се още веднъж двамата

Както нормално, и този път визията на Ирина беше безупречна. Тя беше избрала карирано палто, което беше облякла върху черна миди рокля с надълбоко деколте с цип, отбелязват от Daily Mail. 

Въпреки че се разделиха през 2019 година, Брадли и Ирина запазиха прелестни другарски връзки. Според вътрешна информация на Page Six, двамата в действителност обмислят да се съберат още веднъж. Източникът твърди пред изданието, че Ирина " би желала щерка й да има брат или сестра ", а по всичко проличава, че Брадли е предразположен на концепцията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР