През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл като че

...
През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл като че
Коментари Харесай

Времето на принц Хари изтича - защо кралските експерти смятат така

През 2020 година принц Хари и Меган Маркъл като че с лека ръка се отхвърлиха да бъдат част от кралското семейство и се реалокираха да живеят в Калифорния. Последвалите години обаче демонстрираха, че ходът им надали е от най-успешните.
 Отчаян ход от принц Хари - търси ли парцел във Англия
Отчаян ход от принц Хари - търси ли парцел във Англия

Принцът тъгува по родината

Особено за Хари. По-малкият наследник на крал Чарлз и починалата принцеса Даяна очевидно тъгува за родината си и обезверено се пробва да стопли най-малко частично връзките със личното му семейство. За момента без триумф.

Хари пътува до Англия през май, само че нито татко му, нито брат му се срещнаха с него. Сега той търси парцел, който да закупи там, с цел да има къде да идва с децата си. Времето обаче напредва и в един миг ситуацията на принца ще се окаже необратимо.
 Снимка 653215

Така най-малко счита кралският специалист Ричард Идън. " Ако Хари желае да се завърне под някаква форма в фамилията, би трябвало да го направи до момента в който татко му към момента е крал ", разяснява той пред Daily Mail.

Идън предизвестява, че в случай че Хари изпусне момента с Чарлз като монарх, когато брат му стане крал, ще му е доста по-трудно. " Не мога да си показва Уилям да допусне Хари назад и да му разпореди някаква роля в фамилията. "
 Снимка 652396

Междувременно известността на херцозите на Съсекс доближава шокиращо ниско равнище. Според изследване на YouGov от тази пролет е втората най-непопулярна персона, обвързвана с кралското семейство, след принц Андрю.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР