През 2020 г. EasyPay пусна на пазара (с IBAN), подобна

...
През 2020 г. EasyPay пусна на пазара (с IBAN), подобна
Коментари Харесай

EasyPay плаща по една сметка на 300 пенсионери всеки месец

През 2020 година EasyPay пусна на пазара (с IBAN), сходна на дебитната, по която може да бъде превеждана и пенсията от Национален осигурителен институт. В интервала август - октомври 2021 компанията провежда за всички клиенти, които заявят приемане на пенсията по карта. Всеки месец EasyPay ще заплаща на лотариен принцип по 1 сметка на 300 пенсионери.
Как става прехвърлянето на пенсията?
Компанията има контракт с Национален осигурителен институт и всичко става единствено с подаване на заявление на каса на EasyPay. Клиентите могат и сами да създадат прехвърлянето, откакто получат номер на сметка в EasyPay и го дават в Национален осигурителен институт.
Какви са преимуществата на платежната EasyPay карта?
Ключово преимущество е, че картата няма такса за издаване и поддръжка и има 2 безвъзмездни тегления на месец на който и да е банкомат в страната. Това, на процедура, значи, че пенсионерите не губят от прихода си. Освен това си икономисват реденето на опашки. С платежната EasyPay карта могат да се внасят и пари в брой на EasyPay каса когато и да е, както и да се получават бързи и сигурни банкови или парични преводи от страната и чужбина. Картата се издава на каса в границите на 5 минути.

Как се наблюдава сметката?
Движенията по сметката могат да се наблюдават посредством услугата EasyPay карта във Viber. Освен във Viber, информации могат да се вършат и в касите на EasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на ePay.bg.
Как става присъединяване в томболата?
Желаещите би трябвало да заявят на каса на EasyPay, че желаят да получават пенсията си по карта. Прехвърлянето става автоматизирано сред EasyPay и Национален осигурителен институт. Колкото повече регистрирани сметки имат на каса, толкоз по-голям е шансът да бъдат изтеглени в томболата. Пълните условия на акцията можете да прочетете на.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР